Stiri Cupa României Masculin

Matija Ceskovic: "Cred că echipa are o mare şansă să meargă în runda următoare"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
28.09.2013

Matija Ceskovic

Matija Ceskovic consideră că echipa sibiană are o mare şansă de a accede în sferturile de finală ale Cupei României.

Cred că echipa are până în acest moment rezultate bune şi o mare şansă să meargă în runda următoare a Cupei României. În primul meci cu Mureş am arătat că putem să jucăm bine. Poate este mai greu să joci pe terenul lor, dar cred că putem câştiga acolo. Fiecare victorie este importantă. Ar fi un început de sezon foarte bun pentru noi, a declarat Ceskovic pentru Total Baschet,

În partida de la Sibiu, baschetbalistul croat-bosniac a petrecut 30 de minute pe parchetul de joc, perioadă în care a totalizat 21 de puncte, o recuperare şi 9 pase decisive.

foto: CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!