Stiri Cupa României Masculin

Matija Milin rămâne jucătorul lui CSM Petrolul Ploiești

Matija Milin rămâne jucătorul lui CSM Petrolul Ploiești

CSM Petrolul Ploiești a anunțat prin intermediul site-ului clubului faptul că și-a definitivat lotul pentru sezonul 2022/2023 prin prelungirea înțelegerii cu Matija Milin.

Sârbul a evoluat în 28 de partide pentru prahoveni în stagiunea precedentă, când a avut medii de 9.7 puncte marcate, 3.8 recuperări şi 0.9 assist-uri. El este cel de-al doilea străin păstrat din lotul din 2021/2022, după Mihajlo Sekulovic.

Înainte să ajungă în România, jucătorul de pe poziția 4 a jucat la Capljina, în Bosnia-Herțegovina.

„Aşa cum am anunţat, mai aveam nevoie de un jucător pe poziţia 4, power forward, şi am decis să continuăm cu Matija din mai multe considerente: am fost mulţumiţi, per ansamblu, de contribuţia lui în sezonul trecut, este un băiat de caracter, se pliază pe stilul de joc pe care dorim să-l pregătim pentru noul sezon şi, bineînţeles, asigură o continuitate raportat la ediţia trecută de campionat, alături de Mihajlo Sekulovic şi de jucătorii români păstraţi în lot”, a spus pentru csmploiesti.ro Ionuț Ivan, coordonatorul secţiei de baschet a clubului.

Lotul prahovenilor arată astfel:

Poziția 1 – Kwamain Mitchell, Octavian Popa Calotă, Mihai Comănescu

2 – Kenney Funderburk, Christian Chiţu, Codruţ Dinu, Robert Pătraru

3 – Andris Misters, Odysseas Iancu, George Angelian

4 – Bogdan Popa, Matija Milin

5 – Veljko Brkic, Mihajlo Sekulovic.

*foto: csmploiesti.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!