Stiri Cupa României Masculin

Meci bun la debutul în România pentru Nikola Siladji

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.09.2014

Nikola Siladji a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Gaz Metan Mediaș în meciul din Cupa României cu BCM U Pitești. În ciuda faptului că noua sa echipă a pierdut cu scorul 62-78, Nikola Siladji a prins un meci bun arătând veleități atât de marcator cât și de recuperator dar și calități fizice destul de bune.

Nikola Siladji a fost titular pentru Gaz Metan Mediaș și a evoluat timp de 29 de minute. În acest interval, pivotul sârb a totalizat 12 puncte și 11 recuperări, pentru un double double chiar la debut. Siladji a marcat 6/9 de la 2 puncte iar de la 3 puncte a ratat în trei rânduri iar de la linia de fault a irosit cele două șanse avute. Chiar și așa, indicele de eficiență al sârbului a ajuns la 17 unități.

Nikola Siladji a jucat primul său meci pentru Gaz Metan Mediaș după ce a venit în venit în această vară de la FMP Belgrad. În cariera sa, pivotul sârb în vârstă de 22 de ani a mai jucat pentru KK Vrsac, BKK Radnicki și Steaua Roșie Belgrad.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!