Stiri Cupa României Masculin

Meci ce pare să prefațeze un sezon trist în baschetul românesc

Adrian Micinic

Adrian Micinic
26.09.2013

Cupa României
masculin

Turul I, manșa a 2-a
În tur: 53-81  DigiSport vineri (27.09), ora 17

Concordia Chiajna primește vizita lui CSM Oradea în manșa a doua din turul inaugural în Cupa României la baschet masculin - ediția 2013/14. Partida are loc vineri (27.09), cu începere de la ora 17:00.

Partida ar trebui să reprezinte un prilej de sărbătoare pentru localitatea din județul Ilfov întrucât este prima disputată în această localitate la nivel de Cupa României. în realitate există șanse mari ca lucrurile să stea cu totul altfel. Acest lucru se explică prin decizia conducerii clubului din Chiajna de a înjumătăți salariile jucătorilor. O astfel de hotărâre a condus la plecarea celor patru jucători ex-iugoslavi legitimați în această vară.

La confruntarea de vineri, Concordia Chiajna va alinia, foarte probabil, o garnitură asemănătoare cu cea care a ocupat locul al 2-lea în precedenta ediție a Ligii I (Divizia B).

De cealaltă parte, CSM Oradea se pregătește în efectiv complet. Bihorenii se vor concentra foarte probabil asupra meciului cu U Mobitelco Cluj din prima etapă de campionat. Cu un avantaj de 28 puncte construit din prima partidă, respectiv cu probabilitatea foarte mare de a întâlni o echipă vizibil slăbită, e posibil ca antrenorul Cristian Achim să opteze la rândul său pentru folosirea unor jucători mai rar utilizați. Pe de altă parte. e posibil ca bihorenii să folosească acest meci pentru a exersa diferite situații de joc și în aceste condiții s-ar putea ca și senatorii de drept să bifeze minute de joc.

Cert este că pe baza veștilor care însoțesc echipa din Chiajna avem toate șansele ca meciul de vineri să nu aibă niciun fel de miză.

În tur, CSM-ul s-a impus cu scorul de 81-53, într-un meci pe care l-a început destul de modest însă a reușit să se desprindă la peste zece lungimi până la epuizarea primelor zece minute de joc efectiv. Diferența majoră s-a făcut în actul al 3-lea, când bihorenii au marcat 29 puncte, încasând doar 4. Pe final Chiajna a limitat proporțiile, diferența finală fiind de 28 puncte.

Meciul este transmis în direct la DigiSport, potrivit anunțului inițial. Rămâne de văzut dacă acest lucru se modifică sau nu.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    jumatati de masura
    Pe acelasi principiu, ar trebuii sa aprinda doar un bec si unul nu in sala de baschet, la vestiare ar trebuii anulat tot al doilea robinet, ar trebuii concediat tot al doilea oficial al echipei, masina cu care fac deplasare asa raman cu doua roti, samd...

    cu 10 ani în urmă (26.09.2013) Raspunde
  • tzontzolino :

    si sa vezi ce urmeaza
    Chiajna e doar prima piesa de domino. Pitesti are contracte pe nedeterminat cu jucatorii, adica s-a mers cica pe principiul: la finalul sezonului jucatorul hotaraste daca mai ramane sau nu, evident daca indeplineste criteriile cerute initial.

    Defapt au facut astfel de contracte, in caz ca Pitesti nu face mare branza la inceput si se vede departe de playoff o sa ii dea afara pe toti- ca oricum nu retrogradeaza nimeni.

    O idee foarte buna- nu retrogradeaza nimeni, contract pe nedeterminat, nu merge treaba ii dam afara pe toti ca oricum nu ne mai pasa, si la anu de la capat

    cu 10 ani în urmă (26.09.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!