Stiri Cupa României Masculin

Meci cu repetiție între CSU Asesoft Ploiești și BC Timișoara, de această dată în Cupa României

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.03.2015

CSU Asesoft Ploiești și BC Timișoara se vor duela din nou la distanță de trei fața de meciul din Liga Națională de Baschet Masculin. De această dată cele două echipe joacă în primul tur al sferturilor de finală ale Cupei României. Prima partidă a dublei este programată la Ploiești, în Sala Olimpia, marți 17 martie cu începere de la ora 19:30.

Partida din campionat dintre CSU Asesoft Ploiești și BC Timișoara, jucată tot la Ploiești a oferit o adevărată bătălie între cele două. Lupta pentru victorie s-a dat până în ultimele secunde, ca la final învingătoare să iasă echipa ploieșteana, care a triumfat cu scorul de 71-67.

Datele problemei se schimbă când vine vorba despre un meci de Cupa României. Regula jucătorului român în permanență pe parchet va aduce modificări în aspectele jocului. La partida de sâmbătă (14.03) CSU Asesoft Ploiești a folosit doar doi jucători, pe veteranii Cătălin Burlacu și Levente Szijarto, la fel procedând și timișoreni care s-au bazat pe lângă cei 6 străini doar pe Bogdan Popescu și George Toth.

Chris Cooper ar putea reveni pentru CSU Asesoft Ploiești după mai bine de o lună de absență. Pivotul american s-a întors la programul de pregătire al echipei și este apt pentru confruntarea din Cupa României.

BC Timișoara ar putea opera și ea modificări la nivelul lotului de jucători trecuți pe foaie fața de partida din campionat. La jocul de sâmbătă (14.03), Dragan Petricevic l-a lăsat pe Kelvin Lewis în afara lotului, preferând un trio format din Jovanovic, Pilcevic și Manigat. De menționat este faptul că Timișoara s-a stabilit la Otopeni pentru a pregăti partida din cupă cu CSU Asesoft Ploiești.

Returul acestei duble dintre CSU Asesoft Ploiești și BC Timișoara din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României este programat pe 24 martie când vom afla tabloul complet al Final Four-ului care se va desfășura în acest an la Pitești în perioada 2-3 aprilie.

2 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    re
    Mi-ar placea Timisoara sa se califice, dar nu din prisma ca ar fii un adversar mai facil (nu e Timba totusi) ci pentru ca merita si Timisoara o sansa la un trofeu! Asesoft oricum are principal obiectiv campionatul asa ca...

    cu 9 ani în urmă (16.03.2015)
    • FC Argeș Pitești Rudolf:

      Re
      Si ne-am lua revansa in fata lor!

      cu 9 ani în urmă (16.03.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!