Stiri Cupa României Masculin

Meciul dintre SCM Timișoara și CSM Petrolul Ploiești este în pericol de amânare

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
16.09.2023

Meciul dintre SCM Timișoara și CSM Petrolul Ploiești este în pericol de amânare

Disputa dintre SCM Timișoara și CSM Petrolul Ploiești din primul tur al Cupei României de Baschet Masculin este în pericol de a fi amânată. Sala Polivalentă din Craiova trece printr-o pană de curent în aceste momente, motiv pentru care un meci de handbal feminin din Liga Florilor a fost amânat și întrerupt.

În prima divizie a handbalului feminin din țara noastră a fost programată astăzi confruntarea dintre SCM U Craiova și SCM Râmnicu Vâlcea. Gazdă a fost gruparea craioveană, care își dispută meciurile de pe teren propriu în Sala Polivalentă din Craiova.

Disputa a fost întreruptă prima oară în minutul al șaptelea, la scorul de 5-4 pentru gazde. Motivul a fost o pană de curent. Aceasta a fost rezolvată, dar la doar două minute distanță după reluare problemele au reapărut. Partida a fost întreruptă definitiv și amânată pentru duminică, de la ora 16:30.

În această seară ar urma să aibă loc și confruntarea dintre SCM Timișoara și Petrolul Ploiești din grupa D a Cupei României. Aceasta este programată de la ora 20:00. Este puțin probabil ca problemele să fie rezolvate în timp util și meciul să se joace conform programului.

În prima partidă a turneului de calificare în Final Eight-ul Cupei României de Baschet Masculin, SCM Timișoara a trecut de gazdele de la SCM U Craiova cu scorul de 70-67, astfel că o victorie în meciul cu prahovenii le-ar asigura biletele pentru următoarea fază a competiției.

*foto: Facebook/SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!