Stiri Cupa României Masculin

Meciurile din semifinalele Cupei României ne atrag spre oferta Superbet

Meciurile din semifinalele Cupei României ne atrag spre oferta Superbet

Euroliga, NBA și LNBM sunt în prim plan la Superbet, care a pregătit o ofertă completă de pariere, cu cote atractive pe aceste ligi, inclusiv pariuri pe clasamentul final. Pe lângă aceste variante, Superbet vine în sprijinul clienților săi, iubitori de baschet, care vor putea urmări live GRATUIT toate meciurile din Euroligă și NBA prin crearea unui cont pe site-ul Superbet.

Final 8-ul de la Constanța a ajuns în faza semifinalelor, unde avem două favorite clare în opinia bookmakerilor, pe U BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea. Chiar și așa noi am găsit două pariuri atractive pentru aceste jocuri, care se desfășoară la malul Mării Negre.

U BT Cluj-Napoca vs SCM U Craiova – ora 17:15

Cele două formații s-au mai întâlnit în două rânduri în acest sezon, iar de fiecare dată au avut câștig de cauză clujenii, care s-au simțit excelent în ofensivă în meciurile cu oltenii. Acum lucrurile stau puțin diferit având în vedere regula U23, specifică cupei. Totuși, ne așteptăm să vedem un joc ofensiv mai bun din partea ambelor echipe și mizăm pe o victorie a lui U BT Cluj-Napoca și peste 156.5 puncte marcate în meci, pentru o cotă 2.00 la Superbet.

CSM CSU Oradea vs CSM Constanța – ora 20:00

Oradea a câștigat clar cele două confruntări din campionat. Lucrurile ar putea sta diferit puțin, pentru că ne așteptăm la o sală plină la Constanța și un suport din partea publicului, de care băieții lui Alexandru Olteanu nu au avut încă parte în acest sezon. Din acest motiv mizăm pe faptul că CSM Constanța nu va ceda în acest meci la mai mult de 19 puncte (handicap +19.5), pentru o cotă de 1.60 la Superbet.

Recomandările redacției Baschet.ro pentru astăzi, jucate combinat, ne aduc o cotă totală de 3.20, dar puteți opta și pentru pariuri single.

Ne vedem și în SuperSocial în aplicația Superbet, unde puteți urmări și mai ușor recomandările redacție pe meciurile din cele mai importante ligi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!