Stiri Cupa României Masculin

Michael Qualls a semnat cu SCM U Craiova

Michael Qualls a semnat cu SCM U Craiova

SCM U Craiova a anunțat transferul lui Michael Qualls, un baschetbalist american în vârstă de 27 de ani, care a evoluat ultima dată în Arabia Saudită la Al-Fateh.

Înalt de 1.94 metri, Michael Qualls este un jucător care evoluează pe pozițiile 2-3.

După ce a absolvit la Arkansas College a cochetat cu NBA dar a fost pus pe liber de Oklahoma City Thunder chiar înaintea startului sezonului 2015/2016. A trecut apoi pe la Hapoel Galil Gilboa, Pallacanestro Cantu, Salt Lake City Stars, Texas Legends, Wisconsin Herd, NorthPort Batang Pier și ultima dată la Al-Fateh.

În stagiunea 2020/2021 Michael Qualls nu a avut angajament.

SCM U Craiova i-a mai transferat în această vară pe Liam O’Reilly, Aurelian Gavriloaia, Radu Vîrnă, Peter Olisemeka, Titus Robinson, George Blaj-Voinescu, Troy Franklin.

5 comentarii la aceasta stire:
  • Csm.O :

    Bun
    Craiova intra in semifinale. Clasamentul final va fi : 1 U Cluj 2 Oradea 3 Pitești 4 Craiova 5 Timișoara 6 Steaua 7 Dinamo 8 Voluntari 9 Sibiu 10 Târgu Jiu

    cu 2 ani în urmă (19.08.2021)
    • BC CSU Sibiu DND:

      "nea"
      Bați câmpi cu gratie (ești Malone deghizat?), în ce glob citești predicțiile astea sau e mai degrabă o dorință?

      cu 2 ani în urmă (19.08.2021)
    • Ricardo:

      Csm.O
      Eu aveam o impresie buna despre tine... Dar se pare ca esti paralele cu baschetul!!!!!! Am văzut ce clasament ai pus.... Si ai menționat Voluntari pe 8!!! Echipa asta se va bate la titlu! Poate nu o sa castige ca e Clujul sau Oradea peste dar va fi acolo in top 4....!

      cu 2 ani în urmă (19.08.2021)
    Raspunde
  • Edi98 :

    Doar spectaculos si cam atat.
    Sincer doar spectacolul ce e de el ramane de vazut daca mai stie si altceva.

    cu 2 ani în urmă (19.08.2021) Raspunde
  • uplifter :

    Craiova
    Pare un jucător foarte bun cu o carte de vizita impresionanta. Singurul semn de întrebare ar fi de ce n-a jucat deloc sezonul trecut și felul în care va reveni acum.
    Oricum Craiova va arata în acest sezon o atleticitate și o agresivitate de proporții, ceva în genul Sibiului din vremurile bune.
    De urmărit.

    cu 2 ani în urmă (19.08.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!