Stiri Cupa României Masculin

Michael Qualls este MVP-ul etapei a patra în LNBM

Michael Qualls este MVP-ul etapei a patra în LNBM

SCM U Craiova a obținut sâmbătă, 16 octombrie, cea de-a treia victorie din Liga Națională de Baschet Masculin. Oltenii s-au impus cu scorul de 72 la 61 în fața lui CSM Galați, grupare ce ratase precedentele două meciuri, din cauza problemelor de sănătate.

SCM Craiova nu a întâmpinat prea multe probleme în disputa cu elevii lui Florin Nini. Alb-albaștrii au controlat jocul și, chiar dacă au existat perioade în care adversarii s-au apropiat pe tabelă, nu s-a pus în niciun moment problema învingătoarei.

Un mare merit pentru acest succes îl are Michael Qualls, unul dintre americanii din lotul lui Michalis Kakiouzis. Acesta a adunat 36 de puncte, 11 recuperări, 3 pase decisive, 3 intercepții și un capac. Cu un procentaj de 50% din acțiune (14/28) și 62% de la linia de libere (5/8), Qualls a avut +32 de la eficiență.

Un meci foarte greu. Ei au doar șapte jucători, însă ne-au împins la limită și noi ne-am văzut nevoiți să ne folosim de mismatch-uri. Felicitări echipei noastre. Încercăm să câștigăm fiecare partidă și să demonstrăm că, dacă nu suntem cea mai bună formație din România, sigur suntem printre cele mai bune. Asta ne dorim”, a declarat jucătorul în vârstă de 27 de ani pentru pagina oficială a clubului.

În cele trei partide din campionat disputate până în acest moment, Qualls are medii de 24.0 puncte, 8.0 recuperări și 2.7 intercepții.

Pe SCM U Craiova o așteaptă confruntarea cu Rapid București, grupare ce a câștigat un singur meci în actuala stagiune.

*foto: Facebook – SCM Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!