Stiri Cupa României Masculin

Michalis Kakiouzis, după succesul cu Rapid: „Am întâlnit o echipă foarte bună, care a jucat foarte agresiv”

Michalis Kakiouzis, după succesul cu Rapid: „Am întâlnit o echipă foarte bună, care a jucat foarte agresiv”

SCM Universitatea Craiova a bifat a 11-a victorie în campionat, după 96-82 pe teren propriu în confruntarea cu Rapid București de vineri seara (11.02) din etapa a 20-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Michalis Kakiouzis, antrenorul oltenilor, a oferit la final câteva declarații pentru pagina de Facebook SCM Craiova, vorbind printre altele și despre turneul final al Cupei României, programat în Bănie în perioada 15-17 februarie:

„În defensivă am avut momente în care am jucat foarte bine, dar și unele în care am jucat foarte slab. E normal, pentru că n-am evoluat timp de o perioadă lungă și acum avem aceste suișuri și coborâșuri. Am întâlnit o echipă foarte bună, care a jucat foarte agresiv și știam că, dacă vrem să-i batem, trebuia să fim și noi agresivi. Îi felicit pe jucători și acum avem în fața noastră o șansă mare. Jucăm în semifinalele Cupei României, pentru care avem trei zile să ne odihnim și să fim foarte pregătiți pentru acel prim joc. Obiectivul nostru este să ajungem în finală și apoi vedem ce se întâmplă.”

Grecul a fost întrebat dacă formația pe care o pregătește poate ajunge în finala Cupei României:

„Putem ajunge în finală, dar în același timp putem pierde semifinala. Acum o săptămână m-ați întrebat despre Final Four, acum mă întrebați despre finală. Întâlnim o formație periculoasă, cum e Galațiul. O să fie dificil, e un singur meci. Ne dorim să ne îmbunătățim apărarea, dacă vrem să avem o șansă ca să accedem în finală. Apoi, e o situație diferită, dar cel mai important este acest meci cu CSM Galați, pe care vrem să-l câștigăm.”

*foto: Facebook SCM Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!