Stiri Cupa României Masculin

Michalis Kakiouzis și Bogdan Țîbîrnă au vorbit despre victoria cu CSM Galați

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
17.10.2021

Michalis Kakiouzis și Bogdan Țîbîrnă au vorbit despre victoria cu CSM Galați

SCM Craiova a câștigat duelul cu CSM Galați cu scorul de 72-61, într-un meci în care adversarii au fost decimați de absențe și de rotația scurtă. Michalis Kakiouzis a vorbit despre prestația elevilor săi, care au ajuns după meciul de ieri la trei victorii consecutive în Liga Națională.

„Am întâlnit o echipă bună, cu un joc foarte agresiv. Ne-au forțat să facem multe greșeli copilărești, dar așa ne vom îmbunătăți. Însă suntem pe drumul cel bun. Jucăm cu foarte multă dăruire, cu foarte multă duritate. Sunt mândru de jucătorii mei. Este foarte important că am reușit să ne impunem la primul meci acasă din acest sezon, iar acum trebuie să ne îndreptăm atenția către meciul de săptămâna viitoare.

Avem așteptări de la acest sezon, dar momentan suntem o echipă în formare. Acum suntem undeva la 50% din capacitatea maximă, așa că lucrăm să devenim din ce în ce mai buni. Încercăm să construim ceva frumos aici. Vrem ca de fiecare dată când lumea vine să ne vadă în sală – pe jucători, nu pe mine, cui îi pasă de mine (n.r. râde), să le oferim un motiv de bucurie. Băieții fac o treabă bună și de aceea așteptările poate că sunt puțin ridicate acum.

Etapa viitoare jucăm cu Rapid. Fiecare echipă este puternică în felul ei, în special când joacă acasă. Știm că o să fie un meci greu, dar avem o săptămână la dispoziție să ne revenim și să ne pregătim fiindcă ne așteaptă un program încărcat.”, a declarat Michalis Kakiouzis pentru pagina de Facebook a SCM Craiova.

După meciul de sâmbătă seara, Bogdan Țîbîrnă a oferit și el declarații pentru Facebook-ul echipei din Bănie.

„Chiar dacă cei de la Galați au venit cu o rotație scurtă, au arătat combativitate până la final. Prin relaxarea noastră, ne-am făcut meciul mai greu decât trebuia să fie. Cred că apărarea este punctul nostru forte. Căutăm să creștem de la meci la meci. Faptul că avem trei victorii din trei ne dă speranțe pentru acest sezon. Sperăm ca lumea să continue să vină la sală. Avem și noi propriile așteptări. Căutăm să jucăm cât mai bine și să dăm totul pe teren pentru a aduce spectatorii în tribune.

Chiar dacă Rapid este o nou-promovată, au un lot bun, au adus câțiva jucători americani valoroși. Îi vom studia la ședințele video din această săptămână. Toți așteptăm meciul cu U-BT Cluj. Este un derby datorită valorii lor și formei noastre. Vrem să vedem dacă ne vom ridica la nivelul din celelalte etape și în acea confruntare.”

În etapa a 5-a a Ligii Naționale, SCM Craiova va da piept cu Rapid București în deplasare pentru ca la mijlocul săptămânii ce va urma după acel duel, să dispute restanța cu campioana României, U-BT Cluj.

*foto: Facebook/SCM Craiova

1 comentariu la aceasta stire:
  • Popescu Marcu-George :

    Sper ca echipa Craiovei sa avanseze cat mai departe in clasament
    Si de ce nu sa aiba un parcurs foarte bun si in playoff , imi place de Michalis Kakiouzis este un antrenor bun

    cu 2 ani în urmă (17.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii