Stiri Cupa României Masculin

Michalis Kakiouzis și Troy Franklin au prefațat duelul Craiovei cu Rapid

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
23.10.2021

Michalis Kakiouzis și Troy Franklin au prefațat duelul Craiovei cu Rapid

SCM Craiova o întâlnește pe Rapid București în etapa a cincea a Ligii Naționale. Oltenii au victorii pe linie până acum, însă au un meci mai puțin disputat. Este vorba de confruntărea cu U-BT Cluj care a fost reprogramată pentru mijlocul săptămânii următoare.

Înaintea duelului cu trupa din capitală, tehnicianul Craiovei Michalis Kakiouzis și conducătorul de joc al echipei Troy Franklin au prefațat confruntarea din acest weekend pentru pagina de Facebook a echipei.

„Duminică avem un meci greu la București, în fața Rapidului, o echipă periculoasă, în special când joacă pe teren propriu. Este o dispută foarte importantă pentru noi, pentru care am muncit toată săptămâna. Știm ce ne așteaptă în acest duel. Am vrea să ținem seria de victorii în viață. Chiar dacă înâlnim o nou-promovată, nici noi nu suntem întocmai o echipă închegată. Nu vreau să iau adversarii de sus. Asta e atitudinea mea și nu-mi doresc să subestimez pe nimeni, indiferent că jucăm cu campioana sau cu o nou-promovată. Mintea noastră este doar la meciul cu Rapid, nicidecum la confruntarea de miercuri cu U-BT Cluj.

Nu este niciun fel de presiune pe noi. Dacă vrem să jucăm în fazele superioare ale campionatului, nu trebuie să existe presiune în cadrul grupului. Cu Galați am avut câteva ieșiri nervoase, însă per total am fost mulțumit de băieți. Este normal să mă deranjeze unele aspecte din joc, dar este un avantaj că avem timp la dispoziție să lucrăm la aceste greșeli.”, a declarat antrenorul oltenilor

Franklin a fost întrebat atât despre abilitățile sale de marcator, cât și despre meciul ce îi așteaptă în deplasarea la București.

„Am văzut Rapidul la treabă de puține ori. Știu că au un lot bun, competitiv și foarte unit, dar dacă ne facem treaba încă din începutul de meci vom câștiga. După cum a spus și mister, tratăm fiecare adversar în același fel și o luăm pas cu pas pentru a nu claca în unele partide în care suntem favoriți. Cu Galați nu am avut nici un punct, dar nici nu am aruncat în primele 3 sferturi. Știu că pot înscrie oricând, oriunde și în fața oricui. Avem foarte mulți marcatori, așa că mă pot concentra și pe alte aspecte ale jocului, atâta timp cât mă bazez pe colegii mei. Am demonstrat că pot lua un meci în mână în confruntarea cu CSU Sibiu.”

Meciul dintre SCM Craiova și Rapid București va fi transmis pe FRB TV și pe pagina de Facebook Liga de Baschet.

*foto: Facebook/SCM Craiova

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!