Stiri Cupa României Masculin

Miguel Angel Hoyo, înaintea meciului cu CSO Voluntari: „Fiecare punct este important”

Miguel Angel Hoyo, înaintea meciului cu CSO Voluntari: „Fiecare punct este important”

BC CSU Sibiu începe în deplasare seria cu CSO Voluntari din sferturile Cupei României, în această seară (27.12) de la ora 19.30. Miguel Angel Hoyo, antrenorul sibienilor, a prefațat duelul cu deținătoarea Cupei.

Hoyo a declarat pentru pagina de Facebook BC CSU Sibiu că se așteaptă la un meci greu, dar crede că formația sa este gata de luptă:

„O să fie un meci greu, dar ne pregătim de două săptămâni în formulă completă, cu concepte noi, și cred că suntem gata să luptăm împotriva lor. E important să jucăm bine la Voluntari, știind că este primul meci din această dublă din Cupa României. Fiecare punct este important și o să încercăm să obținem un rezultat bun, ca mai apoi să jucăm returul la Sibiu.”

Antrenorul spune că echipa lui trebuie să joace bine pe tot parcursul celor 40 de minute:

„Voluntari este o echipă grozavă, ei sunt deținătorii Cupei, dar acest aspect nu contează. Meciurile împotriva lor sunt mereu grele. Au o echipă bună, cu un lot numeros, dar cred că suntem pregătiți să luptăm cu ei. Trebuie să arătăm bine timp de 40 de minute, până acum n-am reușit asta. Trebuie să arătăm bine tot meciul atât în atac, cât și în apărare și să jucăm bine.”

Partida dintre Voluntari și Sibiu va fi transmisă pe Digisport 2, Look Sport + și YouTube FRB TV.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!