Stiri Cupa României Masculin

Miguel Angel Hoyo: „Trebuie să înțelegem că e nevoie să jucăm tare timp de 40 de minute”

Miguel Angel Hoyo: „Trebuie să înțelegem că e nevoie să jucăm tare timp de 40 de minute”

CSO Voluntari și-a adjudecat luni seara (27.12) manșa tur din sferturile Cupei României la baschet masculin în fața lui CSU Sibiu, cu 76 la 66, diferența făcând-o ultimul sfert, pe care ilfovenii l-au câștigat cu 26-14.

După meci, antrenorul Sibiului a oferit câteva declarații pentru pagina de Facebook a clubului. Miguel Angel Hoyo crede că echipa sa a jucat bine, cu excepția ultimului parțial:

„Cred că am jucat bine, dar în acest tip de meciuri lucrurile mici fac diferența. Nu putem rata aruncări ușoare. Am ratat 4-5 lay-up-uri într-un meci strâns și dacă vrei să câștigi, nu e posibil să irosești aceste aruncări. Trebuie să înțelegem că e nevoie să jucăm tare timp de 40 de minute. Am spus-o și înainte de meci, iar acum în ultimul sfert am primit 26 de puncte. Trebuie să fim tari în apărare timp de 40 de minute ca să ne putem întrece cu asemenea echipe. Cred că 30 de minute am făcut o treabă bună și eram în avantaj în sfertul al treilea, dar nu a fost de ajuns. Primul meci al seriei a trecut, acum avem returul acasă peste trei zile și trebuie să fim pregătiți să-i învingem cu 11 puncte diferență.”

Returul dintre CSU Sibiu și CSO Voluntari este programat joi (30.12) de la ora 18.45 în Sala Transilvania.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!