Stiri Cupa României Masculin

Mihai Gavrilă continuă pentru încă un sezon la FC Argeș

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
05.07.2023

Mihai Gavrilă continuă pentru încă un sezon la FC Argeș

FC Argeș continuă să fie extrem de activă pe piața transferurilor și a reușit să oficializeze un nou transfer pentru sezonul 2023/24. Mihai Gavrilă va evolua pentru încă o stagiune în tricoul alb-violet.

Anunțul oficial din partea clubului nu a venit încă, dar agenția care îl reprezintă pe Gavrilă, BiG Management, a făcut oficială această mutare în decursul zilei de miercuri, 5 iulie.

În vârstă de 33 de ani, baschetbalistul bucureștean a jucat în 25 de meciuri de campionat pentru FC Argeș în stagiunea precedentă. El a avut medii de 3.1 puncte și 1.4 recuperări în 10 minute pe meci.

Gavrilă, jucător de poziția cinci, se va afla la al treilea sezon la FC Argeș. El și-a început cariera la Craiova, după care a mai bifat experiențe la Gaz Metan Mediaș, CSM Ploiești, CSM CSU Oradea și Steaua București. 

La momentul actual, lotul lui FC Argeș îi mai conține pe Christian Chițu, Alin Andrieș, Tudor Fometescu și Nikola Jevtovic. Trupa din Trivale l-a numit în funcția de antrenor principal pe Nebojsa Vidic.

*foto: Facebook/FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!