Stiri Cupa României Masculin

Mihai Măciucă la cea mai bună prestație stagională, în ultima etapă a sezonului regulat

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
29.04.2022

Mihai Măciucă la cea mai bună prestație stagională, în ultima etapă a sezonului regulat

FC Argeș Basketball a trecut de Rapid București în ultima etapă a sezonului regulat, cu scorul de 95-72, pe terenul feroviarilor și au încheiat sezonul cu un bilanț de 22-8. Trupa din Trivale încheie pe locul patru și va da piept cu SCM U Craiova în prima rundă de playoff.

Mihai Măciucă a fost decisiv în succesul cu giuleștenii și a avut cea mai reușită prestație stagională. Jucătorul autohton a înregistrat un nou season-high la puncte.

Măciucă a terminat cu 20 de puncte, 4 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție și un capac în aproape 30 de minute de joc. Echipa sa a fost la +9 cu el pe teren.

Mihai a înscris 7/15 aruncări din acțiune, 3/6 de la distanță și 3/4 de la linia de libere, totul pentru un indice al eficienței de +17, care este de asemenea record stagional pentru tânărul baschetbalist.

Trupa din Trivale încheie pe locul patru și va da piept cu SCM U Craiova în prima rundă de playoff.

*foto: FC Argeș Basketball/Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii