Stiri Cupa României Masculin

Mihai Popa: „La Ploiești vom da totul pentru a câștiga și de ce nu să obținem o calificare”

Mihai Popa: „La Ploiești vom da totul pentru a câștiga și de ce nu să obținem o calificare”

CSM Ploiești a dat o replică bună lui BC CSU Sibiu în primul meci oficial al sezonului. Prahovenii au cedat cu scorul de 80-74 partida de la Sala Transilvania din prima manșă a turului inaugural a Cupei României.

Antrenorul ploieștenilor, Mihai Popa, a vorbit despre cele întâmplate în meciul de debut pe banca lui CSM Ploiești:

„Un meci disputat, știam de echipa Sibiului cu care am mai jucat un amical la Pitești. Știam ce potențial și calitate individuală au. Din păcate noi am făcut mult prea multe greșeli, atât pe parte de atac cât și în apărare. Am început meciul foarte prost din punctul meu de vedere. Nu am respectat ce am pregătit și am permis echipei din Sibiu să se desprindă pe tabelă. Am reușit să remontăm puțin lucrurile la pauză dar pe final ei au fost puțin mai proaspeți decât noi și au avut mai multă luciditate.

Din păcate pentru noi și pentru mine în primul rând, timp este foarte scurt. Avem o echipă nouă. Încercăm să construim, să formăm o chimie între jucători. Încercăm de la meci la meci să practicăm un baschet de calitate. Astăzi am reușit în puține părți să-l practicăm. ”

Mihai Popa a vorbit și despre șansele la calificare ale echipei sale:

„Eu tratez toate meciurile la victorie, la fel cum a venit și aici. Din păcate nu am reușit. Bineînțeles că la Ploiești vom da totul pentru a câștiga și de ce nu, dacă vom practica baschetul pe care îl pregătim la antrenamente, să obținem o calificare.” 

foto: CSM Ploiești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!