Stiri Cupa României Masculin

Mihai Popa: „Mergem să obținem un rezultat bun la Pitești”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
23.09.2023

Mihai Popa: „Mergem să obținem un rezultat bun la Pitești”

CSM Petrolul Ploiești pornește în noul sezon al Ligii Naționale cu avântul obținerii calificării în Final Eight-ul Cupei României. Gruparea prahoveană a obținut deja victorii cu două dintre puterile campionatului nostru, SCM U Craiova și SCM Timișoara, și urmează să dea peste o altă echipă de play-off.

Galben-albaștrii vor înfrunta pe FC Argeș în prima etapă de LNBM, într-un meci ce urmează să se dispute sâmbătă, în Pitești Arena. Iată ce a avut de spus tehnicianul ploieștenilor înaintea acestui joc:

„Începem campionatul cu un meci dificil, la Piteşti, pe terenul uneia dintre echipele bune ale Ligii Naţionale, care, statistic vorbind, a avut a doua cea mai bună defensivă în cupă, evident fără să ţinem cont de anumite meciuri care nu au avut miză pentru unele formaţii. Piteştiul este o echipă redutabilă mai ales pe teren propriu, are un antrenor nou şi au schimbat destul de mult la nivelul lotului de jucători, aşa că meciul va fi cu atât mai dificil. Noi avem un moral bun după cele două victorii din Cupa României, cred că la Craiova ne-am prezentat bine în special în plan defensiv şi, după pregătirea bună din această săptămână, mergem să obţinem un rezultat bun la Piteşti”, a spus Popa conform csmploiești.ro.

Disputa dintre FC Argeș și CSM Petrolul Ploiești are loc în Pitești Arena sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 18:00 și poate fi urmărită în exclusivitate pe FRB TV.

*foto: Facebook/CSM Ploiești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!