Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan: „Avem un avantaj care pare confortabil la prima vedere”

Mihai Silvășan: „Avem un avantaj care pare confortabil la prima vedere”

U-BT Cluj-Napoca este aproape de o nouă calificare în sferturile de finală ale Cupei României. Câștigătoarea titlului național s-a impus, la București, cu scorul de de 87 la 69 în fața Stelei și returul pare să fie o formalitate.

Totuși, Mihai Silvășan este precaut înainte de confruntarea cu gruparea militară, un motiv fiind reprezentat de plecarea lui Toni Katic.

Ne așteaptă returul Cupei. Avem un avantaj care pare confortabil la prima vedere, dar să nu uităm că vom juca fără fundașul principal, Toni Katić, care a plecat de la echipă. Va trebui să suplinim absența lui și sper să o putem face cât mai bine și să nu avem probleme. Ne dorim victoria, deși calificarea pare realizată. Nu trebuie să gândim așa, din contră. Este important să privim meciul ca o șansă de a deveni mai buni și de a juca un baschet de calitate”, a spus antrenorul alb-negrilor, conform u-bt.basketball.

Confruntarea dintre U-Banca Transilvania și Steaua București începe la ora 18:15 și este transmisă, în direct, pe Digisport și Look Sport.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii