Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan: „Băieții mei au reacționat foarte bine la presiunea jocului”

David Istrate, Mara Mihăilescu

David Istrate, Mara Mihăilescu
20.03.2019

Mihai Silvășan: „Băieții mei au reacționat foarte bine la presiunea jocului”

Miercuri, 20 martie, în sala Trivale din Pitești a avut loc returul sferturilor de finală ale Cupei României între BCM U FC Argeș Pitești și U-BT Cluj-Napoca. Cu toate că înainte de începerea jocului confruntarea se anunța a fi foarte intensă, clujenii au reușit să domine în toate cele 40 de minute și s-au impus la o diferență de 20 de puncte, scor 66-86.

La conferința de presă organizată după încheierea meciului, Mihai Silvășan a abordat mai multe subiecte printre care și conflictul care a avut loc în ultima perioadă între cele două tabere.

După lucrurile care au fost la Cluj, presiunea a fost mare. Se pare că mai mult a afectat echipa din Pitești. Am văzut și eu tot felul de declarații în ultimele zile. Vreau să clarific o chestie: am văzut în declarația domnului profesor Nini că am jignit echipa din Pitești, că am jignit pe toată lumea și că am împins. Nu, pur și simplu treaba mea a fost cu el, rămâne în continuare, însă chiar felicit și respect lucrurile bune care se întâmplă la Pitești. Faptul că este o echipă cu buget bun pentru România, faptul că se bate pentru Top 6 e un lucru extraordinar pentru baschetul românesc și îi felicit. De asemenea, pe lângă treaba lui cu mine am văzut și că tot felul de persoane din conducere au sărit să mă atace. Nu mi se pare normal și cred eu că nu e bărbătesc. Oamenii nu mă cunosc absolut deloc nu am vorbit nicio secundă în viața mea cu ei. Doi la mână, problema mea era strict cu domnul profesor și asta este. Dar fiecare are dreptul să reacționeze cum vrea.”

După ce și-a spus părerea despre aceste evenimente mai puțin plăcute, antrenorul clujean a oferit și câteva impresii despre victoria echipei sale, fiind fericit pentru modul în care au evoluat elevii săi.

Referitor la meci, ce pot să zic, nu cred că s-a pus vreodată problema calificării. Băieții mei au reacționat foarte bine la presiunea jocului. Nu este ușor să joci sub asemenea presiune și atunci echipele cu mentalitate puternică, echipele cu jucători care au trăit astfel de meciuri ies în față și „nu le tremură picioarele” în astfel de momente. Mă bucur foarte mult, îi felicit încă o dată pe băieții mei. Mergem mai departe, Cupa fiind unul din obiectivele noastre, ne dorim să o câștigăm.”

La final, Mihai Silvășan a afirmat că este posibil ca Final Four-ul să se dispute la Cluj-Napoca însă mai trebuie clarificate anumite detalii.

Nu știu. Probabil o să cerem Cupa la Cluj dar trebuie să vedem și cu disponibilitatea sălii. Dar da, e o variantă însă nu e 100%.”

Celălalte echipe calificate în semifinalele Cupei României sunt BC CSU Sibiu, CSM CSU Oradea și CS Dinamo Știința București. Locația unde va fi organizat Final Four-ul va fi anunțată în cursul zilei de luni, 25 martie.

Pentru U-BT Cluj-Napoca urmează sâmbătă, 23 martie, o partidă pe teren propriu în campionat în compania celor de la SCM Timișoara.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

8 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Silvasan / Cluj
    Rar mi-a fost dat sa fiu de acord și mulțumit de și cu Silvasan.
    O declaratie clara, în care zice care a fost problema.
    Meciul a fost gestionat foarte bine ca și motivație, schimbări și atitudine.
    Calificarea este importanta, insa în opinia mea mai importanta este forma arătată de echipa, deosebita în ultimele 2-3 meciuri. Și este dătătoare de speranțe mari pentru partea calda a sezonului.

    cu 5 ani în urmă (21.03.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      de cand
      esti si tu cu sepsi? :))

      cu 5 ani în urmă (21.03.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      ...
      Este din ciclul culmea ironiei la cât de mult ii "iubesc" eu...
      În rest, Totalbaschet e de vina :), deși într-un fel e de bine ca nu ma descoperă laca și ai lui asa undercover.

      cu 5 ani în urmă (21.03.2019)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      daca intri pe profilul tau
      nu iti poti schimba echipa favorita?
      E de vreun an cred problema asta si TB n-au facut nimic...

      cu 5 ani în urmă (21.03.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Poti
      de pe desktop, nu din aplicatie, dupa ce te loghezi, click omulet, click editeaza profilul...
      Dar eu banuiesc ca a inceput sa-i placa sepsi...

      cu 5 ani în urmă (21.03.2019)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    @trancer
    io zic ca de fapt chiar a inceput sa-ti placa sigla asta verde, ca altfel ma gandesc ca ti-ai schimba-o...

    cu 5 ani în urmă (21.03.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer:

      .
      Eu mai mult intru de pe mobil și pe cuvânt dacă am văzut vreun omuleț când ma autentific. Nu e o problema, pana la urma ce-i în suflet, aia contează.

      cu 5 ani în urmă (21.03.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      😁
      Aia ziceam, nu poți din aplicația de mobil, doar de pe calculator. Am înțeles, sângele apă nu se face...

      cu 5 ani în urmă (21.03.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!