Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan: „Cred că va ieși un meci frumos pentru baschetul românesc”

Mihai Silvășan: „Cred că va ieși un meci frumos pentru baschetul românesc”

Duminică, de la ora 19:15, BTarena găzduiește derby-ul etapei a treia a Ligii Naționale de Baschet Masculin. U-Banca Transilvania primește vizita lui CSM Oradea pentru primul meci oficial disputat între cele două rivale în noul sezon.

Alb-negrii și-au adjudecat ultimul joc direct, cel care le-a adus și titlul de campioni naționali ai României. Cu toate că meciul de la finalul acestui weekend nu are o miză la fel de importantă, Mihai Silvășan își dorește ca elevii săi să practice un baschet de calitate și să se impună.

Meciul de duminică ne va pune față în față cu rivala noastră, CSM Oradea. Se vor înfrunta două echipe cu obiective mărețe an de an și care își doresc să câștige fiecare meci. Ambele echipe au șanse la victorie. Noi jucăm acasă, avem publicul de partea noastră, dar trebuie să etalăm un baschet de calitate și să câștigăm. Acesta este obiectivul nostru. Este primul meci după finala de anul trecut, sunt convins că orădenii vor veni cu gândul la victorie. Cred că va ieși un meci frumos pentru baschetul românesc”, a spus antrenorul clujenilor, conform u-bt.basketball.

Partida va putea fi urmărită, în direct, la Digisport și Look Sport.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

8 comentarii la aceasta stire:
  • Popescu Marcu-George :

    Un meci intre principalele favorite la titlu
    Va fi un meci strans , care se va decide pe detalii . Amandoua sunt niste echipe foarte bune . pacat ca Oradea nu va participa in sezonul acesta in Cupa Romaniei . Le urez succes Clujului in Champions league si Oradei in FIBA Europe Cup

    cu 2 ani în urmă (10.10.2021) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Uau
    4 propozitii !

    cu 2 ani în urmă (10.10.2021) Raspunde
  • CSM CSU Oradea sup.OR.ter :

    Sa fie baschet
    Asteptam un regal baschetbalistic din partea celor doua prptagoniste.
    Speram ca spectacolul sa nu fie stricat de vreun ciulin vestejit.
    Hai CSM!

    cu 2 ani în urmă (10.10.2021)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Brigada este formata din :
      Ciprian Stoica, Alexandra Stan, Serban Rasoga .
      As spune ca Silva are asigurat un Tehnic din partea Alexandrei ! Specatcol va fi, ambele echipe s-au intarit si au joc placut chiar daca Oradea a inceput mai greoi ( as spune ca de obicei ). Un cetatean de pe aici ar pune pronostic X !
      HAIDE U !

      cu 2 ani în urmă (10.10.2021)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca hunterUCJ :

    4...
    ...chiar 5, daca numeri şi titlul 😆

    cu 2 ani în urmă (10.10.2021)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Corect
      asa este, dar ca sa fiu putin malitios si ca sa ma scot, as spune ca nu am numarat propozitia banala " Amandoua sunt niste echipe foarte bune . " :))) Remarc totusi ca nu le-a urat acelas succes in meciul de astazi !

      cu 2 ani în urmă (10.10.2021)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Sebas :

    Tot o forma de bullying
    Sa te legi de o persoana care are mereu doar lucruri bune de spus pe motiv ca e naiv in exprimare. Nu a spus o data un cuvant rau copilul ala si tu om cu nepoti probabil vrei sa il pui la punct pentru ca scrie cat de simplu si pur poate. Daca nu vrei sa il ajuti macar nu il incurca, e o persoana mai buna decat tine.

    cu 2 ani în urmă (11.10.2021)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Văi da' sesibiloși
      mai suntem. Dacă se simte cineva " îmbulinat" să treacă pe Pik-pok sau Tok-tik. Că acolo, dragii moșului se exprimă lumea scurt și la obiect în propoziții de maxim două cuvinte. Nu ?

      cu 2 ani în urmă (11.10.2021)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!