Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan, după calificarea în Final 8: „Acesta era obiectivul”

Mihai Silvășan, după calificarea în Final 8: „Acesta era obiectivul”

U-BT Cluj-Napoca a obținut biletele pentru Final 8-ul Cupei României după 88-65 în fața lui Dinamo București, în a doua partidă din Oradea Arena. Prin succesul de sâmbătă, 16 septembrie, clujenii au terminat pe primul loc în grupa B.

La finalul întâlnirii, Mihai Silvășan a răspuns întrebărilor venite din partea reporterului BaschetRo prezent la meci și a început astfel:

„Mă bucur că am obținut a doua victorie concludentă la acest turneu de calificare și implicit am reușit să ne calificăm în Final 8-ul Cupei României. Acesta era obiectivul. Mă bucur că nu avem accidentări și am început sezonul într-un mod promițător. Însă, ce le-am spus și băieților, e doar începutul și trebuie să muncim în continuare și să luăm totul pas cu pas meciurile care ne vin în cale.”

Antrenorul clujenilor a susținut faptul că îl interesează mai puțin cine se remarcă pe lista marcatorilor și pentru el contează ca echipa să câștige:

„Contează mai puțin acest lucru, cine câte puncte a dat într-un meci sau altul. Cred că m-am făcut bine înțeles în fața jucătorilor, că rezultatul echipei este cel mai important aspect. Această atitudine trebuie să existe în echipa noastră. Azi poate să iasă în evidență un jucător, mâine altul. Azi poate juca 5 minute, iar mâine 35. Important e ce facem ca echipă și ce soluții găsim împreună pentru a câștiga meciul.”

Întrebat dacă a existat un moment tensionat între el și Patrick Richard în sfertul patru, Silvășan a spus:

„Nu a fost niciun moment tensionat. Așa trăiesc eu meciurile și așa reacționez. Chiar dacă aveam 20 de puncte în față nu înseamnă cu nu trebuie să antrenez echipa.”

Tehnicianul a fost de părere că etapa liberă de care beneficiază U-BT în debutul Ligii Naționale nu este nici un avantaj, dar nici un dezavantaj:

„Nu neapărat. Nu e vreun avantaj, dar nici un dezavantaj. Efectiv luăm lucrurile ca atare și încercăm să ne pregătim cât mai bine pentru a fi apți la primul meci.”

*foto: Manases Sándor / u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!