Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan, după meciul cu CSU Sibiu: „Am reglat intensitatea pentru a reveni după un început prost”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
13.11.2021

Mihai Silvășan, după meciul cu CSU Sibiu: „Am reglat intensitatea pentru a reveni după un început prost”

U-BT Cluj a trecut de BC CSU Sibiu în BT Arena. Meciul de vineri s-a încheiat cu scorul de 92-80 în favoarea campioanei României. Oaspeții au început mai bine și au condus cu 10-0 în debutul de joc, dar alb-negrii și-au rezolvat problemele până la final.

Mihai Silvășan a oferit declarații pentru site-ul oficial al echipei, u-bt.basketball.

„După un început prost, ne-am revenit. În repriza a doua am reglat din intensitate și ne-am apărat așa cum trebuie. Pot să remarc numărul mare de pase decisive. Am reușit 30 de pase decisive, ceea ce nu e puțin. Jucătorii și-au dorit să joace împreună, să dea drumul la minge. Am avut o zi bună la aruncările de trei puncte. Am reușit 15 coșuri de la mare distanță, dar apărarea Sibiului ne-a permis aruncările. Ei s-au bazat pe protejarea spațiului de trei secunde. Mă bucur că am marcat un număr așa de mare. Dacă nu am fi avut un procentaj așa bun, ne-am fi confruntat cu probleme până la finalul jocului. Una peste alta, este o victorie, ne bucurăm că am câștigat meciul și acum ne pregătim de duelul cu Hapoel Holon.”, a spus tehnicianul șepcilor roșii.

Următorul meci pentru U-Banca Transilvania Cluj Napoca este cel de pe teren propriu cu Hapoel Holo, din Basketball Champions League. Încleștarea din etapa a patra a grupelor competiției europene va avea loc miercuri, 17 noiembrie, de la ora 19:30.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!