Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan: „Era important să reacționăm după înfrângerea cu Voluntari”

Mihai Silvășan: „Era important să reacționăm după înfrângerea cu Voluntari”

U-BT Cluj a câștigat finala mică a turneului memorial Elemer Tordai, scor 83-75, în fața rivalei de la CSU Sibiu.

Mihai Silvășan a comentat această partidă, dar a vorbit și despre formatul Cupei României.

„A fost un meci intens. Era foarte important pentru noi să reacționăm bine după înfrângerea cu Voluntari, să avem o altă atitudine pe teren și cred eu că am reușit, mai ales în prima repriză, când am marcat 50 de puncte. Un meci intens, un meci util. Mă bucur că am jucat două meciuri în două zile consecutive.  Așa va fi și la Cupa României, și la turneele de sală, cum se preconizează că va începe Liga Națională. Până una alta, mai avem zece zile până la primul meci oficial din România. Sperăm să punem la punct ultimele detalii și să fim pregătiți 100% la ora primului joc. Va trebui să ne antrenăm sub aspectul acestei reguli, cu doi români în teren. Nu știu dacă e bine, să schimbăm regulamentul de la an la an, să avem în campionat o regulă și în Cupă altă regulă. Dar trebuie să ne antrenăm și să ne pregătim în condițiile date”.

 

🎙Mihai Silvășan, după victoria din Finala Mică 👉

Posted by BC CSU Sibiu on Thursday, October 8, 2020

Reamintim că în primul meci al turneului, U-BT a pierdut după prelungiri cu CSO Voluntari, scor 87-95.

Clujenii vor debuta în meciurile oficiale cu partidele din Cupa României, acolo unde trupa lui Silva se va deplasa la București, pentru partidele din Grupa A, unde va întâlni Dinamo Știința, BCM U Pitești și CSM Galați.

*foto: facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!