Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan: „Este o victorie cu un gust amar fiindcă știm ce puteam face”

Mihai Silvășan: „Este o victorie cu un gust amar fiindcă știm ce puteam face”

Miercuri, 4 martie, BTarena a găzduit confruntarea dintre U-BT Cluj-Napoca și Medi Bayreuth, ce a contat pentru sferturile de finală ale FIBA Europe Cup. Formația ardeleană s-a aflat la conducere pentru cea mai mare parte a jocului însă, pe final, a fost aproape de a fi învinsă.

În cele din urmă, L.J. Peak a reușit un slam-dunk foarte spectaculos și U-Banca Transilvania s-a impus la o diferență de un punct: 83-82. La conferința de presă, Mihai Silvășan a avut un amalgam de sentimente cu privire la acest succes. Pe de o parte, a simțit bucurie, iar pe de altă parte, a fost dezamăgit de multiplele greșeli comise de elevii săi.

O victorie la limită dar o victorie. Din păcate pentru noi, am făcut mult prea multe greșeli mentale, în primul rând, lucruri pe care le-am pregătit la antrenament și nu le-am respectat în timpul meciului. Eu sper ca acestea să nu ne coste în final. Cred că puteam fi mult mai avantajați după acest meci deci, până la urmă, este o victorie cu un gust amar fiindcă știm ce puteam face și știm cât de mult s-a greșit în această partidă. Pe de altă parte, mergem acolo cu un avantaj de un punct, urmează repriza a doua la ei acasă. Am demonstrat în acest sezon că putem face jocuri bune și în deplasare. Indiferent că am câștigat la un punct sau am fi câștigat la 20 de puncte, noi mergeam acolo cu gândul la victorie. Băieții sunt foarte motivați să câștige și să se califice. Așteptăm returul însă, până atunci, începând de mâine dimineață trebuie să ne concentrăm pentru meciul cu Oradea, care e foarte important și urmează să-l jucăm în acest weekend”.

Returul din Germania se joacă miercuri, 11 martie, însă până atunci U-BT Cluj-Napoca o întâlnește pe CSM CSU Oradea, în etapa a 5-a a fazei secunde din LNBM.

*foto: Manases Sandor/fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!