Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan: „Începem extrem de tare acest nou sezon competițional”

Mihai Silvășan: „Începem extrem de tare acest nou sezon competițional”

U-BT Cluj-Napoca pornește cursa pentru apărarea trofeului Cupei României vineri, 15 septembrie, în cadrul grupei B din turul inaugural. Alb-negrii le vor avea adversare pe CSM Oradea și Dinamo București la turneul din Oradea Arena.

Finalistele ediției precedente din campionat și din Cupă se vor duela în primul joc al grupei. Mihai Silvășan a spus câteva cuvinte pentru u-bt.basketball despre debutul ediției 2023/2024:

„Începem extrem de tare acest nou sezon competițional. Primul meci oficial este împotriva unei echipe foarte bune. Probabil, echipa care va pierde primul meci nu se va califica în faza următoare. Așa a fost tragerea la sorți, chiar dacă, din punctul meu de vedere, nu este în regulă. Sunt convins că și cei de la Oradea cred la fel. Sunt șanse mari ca Turneul Final 8 să fie fără una dintre cele mai bune echipe din România. Cu siguranță mergem la Oradea pentru a ne califica și a ajunge în faza finală. Toată lumea e aptă, sănătoasă și așteptăm cu nerăbdare să jucăm.” 

Grupa B va debuta cu derby-ul dintre CSM Oradea și U-BT Cluj-Napoca vineri, 15 septembrie, de la ora 19.00. Partida va fi în direct pe Digisport 4 și FRB TV.

În a doua zi, clujenii se vor duela cu Dinamo București, tot de la ora 19.00, iar duminică (17.09) va avea loc confruntarea dintre CSM Oradea și Dinamo de la aceeași oră. Aceste jocuri vor fi pe FRB TV și pe site-ul celor de la Digisport, iar ulterior se vor transmite și la TV de la ora 23.45.

*foto: Manases Sándor / u-bt.basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    Bafta tuturor!
    Cred ca toti asteapta cu nerabdare acest meci, un meci in care nu cred ca exista favorita. Eu as inclina un pic spre Oradea dar vedem azi la ora meciului cum se prezinta fiecare echipa. In rest ce poate fi spus, sper sa se califice amandoua mai departe. Haide U!

    cu 7 luni în urmă (15.09.2023) Raspunde
  • varu silvois :

    50-50
    dar...mereU U!

    cu 7 luni în urmă (15.09.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!