Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan: „Mă bucur pentru victorie în primul rând și pentru jocul ofensiv arătat”

Mihai Silvășan: „Mă bucur pentru victorie în primul rând și pentru jocul ofensiv arătat”

U-BT Cluj s-a impus pe terenul lui FC Argeș, 98-85 în deschiderea etapei a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin, în ceea ce a reprezentat ultimul duel înaintea debutului în grupele EuroCup.

Mihai Silvășan a vorbit la finalul meciului din Trivale, ținând să evidențieze ofensiva echipei pe care o antrenează, dar a punctat și momentele mai slabe ale defensivei:

„O iau ca pe a doua etapă din campionat. Un meci pe care ne doream să-l câștigăm. Este al doilea meci pentru noi în Liga Națională, de fapt noi în acest debut de sezon n-am avut vreun meci acasă. Mă bucur pentru victorie în primul rând și pentru jocul ofensiv arătat. Am marcat aproape 100 de puncte și am reușit 25 de pase decisive, ceea ce spune multe despre cum a mers mingea în această seară. Din punct de vedere defensiv nu suntem foarte mulțumiți, trebuie să găsim soluții să nu luăm puncte ușoare. A fost o ultimă repetiție înainte de debutul în EuroCup, luăm fiecare joc în parte și ne dorim să evoluăm bine indiferent de competiția în care participăm. Mergem în Franța cu gândul să facem un meci bun și să câștigăm.”

Reporterul prezent în Trivale l-a întrebat pe antrenorul campioanei României dacă a încercat să „pedepsească” cumva Argeșul în momentele în care Nikola Jevtovic a luat loc pe bancă:

„Nu ne-am gândit la asta. Este un sport de echipă. Cu siguranță toți jucătorii sunt importanți pentru a câștiga un meci. Bineînțeles știam armele lor și că Jevtovic este un jucător bun de interior, dar și Zekovic pune altfel de probleme, pentru că este un jucător atipic la poziția 5 și stă mai mult la linia de trei puncte. Nu am stat să analizez exact de ce este acest +/-, stau să mă uit la jocul echipei și să încercăm să câștigăm fiecare meci.”

U-BT Cluj urmează să debuteze săptămâna viitoare în EuroCup, pe terenul lui JL Bourg (12 octombrie, ora 20.30).

*foto: Facebook Federația Română de Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!