Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan: „Motivația noastră este maximă”

Mihai Silvășan: „Motivația noastră este maximă”

U-BT Cluj-Napoca se va duela marți seara, 25 octombrie, în deschiderea etapei a treia din faza grupelor în EuroCup cu echipa italiană Umana Reyer Venezia. Ardelenii întâlnesc o echipă care a pierdut ambele meciuri de până acum în competiție.

Înaintea duelului, Mihai Silvășan a participat la conferința de presă pe care clujenii au organizat-o, având pentru început următoarele de spus:

„Suntem foarte entuziasmați de faptul că avem șansa să jucăm cu o echipă foarte puternică din campionatul italian. Nu știu dacă ați văzut, dar ei aseară au învins-o pe Olimpia Milano, echipă de Euroligă. Motivația noastră este maximă. Ne dorim să facem un meci bun și ne dorim să câștigăm în fața propriilor suporteri și să ne bucurăm împreună după meci. Nu va fi ușor absolut deloc ușor. Trebuie să jucăm un baschet de calitate, trebuie să fim constanți pe durata celor 40 de minute și trebuie să avem, probabil, și puțin noroc.”

Întrebat ce nivel aduce Venezia față de precedentele adversare din grupa A, tehnicianul a răspuns:

„Momentan dacă ne uităm la clasamentul din EuroCup, au 0-2. Însă poate fi înșelător, pentru că au un lot extrem de competitiv, au jucători cu ani buni în Euroligă. După cum am spus, aseară au învins-o pe Milano și nu putem să ne uităm la clasament în EuroCup, este mult prea devreme. Cu siguranță îi tratăm cu cel mai mare respect, însă nu ne va fi frică de ei, ci vom da tot ce avem mai bun din noi noi din punct de vedere fizic și mental pentru a câștiga.”

„Îi cunoaștem, știm destul de bine ce joacă”

U-BT îl are în lot pe Victor Sanders, care a evoluat înainte să vină în România tocmai la adversara de marți seara. Silvășan a fost întrebat dacă se bazează și pe informațiile venite din partea jucătorului american:

„Da, ne bazăm și pe el. Orice informație despre ei este binevenită, și pe informațiile de la el, și pe cele pe care le avem din Italia. Evident, ne-am uitat deja la mai multe meciuri ale lor. Îi cunoaștem, știm destul de bine ce joacă. Rămâne să vedem dacă ne vor fi de folos aceste informații.”

La final, antrenorul lui U-BT a făcut o scurtă caracterizare a italienilor:

„Au o echipă foarte adâncă, au bancă lungă, au jucători talentați pe toate pozițiile. Sunt destul de mari din punct de vedere fizic. Au shooteri experimentați și buni și au jucători care pot face diferența în relația 1 la 1. Însă le-am spus și băieților, nu numele de pe spate joacă, ci joacă U-Banca Transilvania cu Reyer Venezia. Vom vedea dacă la ora meciului ei vor fi suficient de buni ca să ne bată. Noi sperăm să nu fie așa și să câștigăm meciul.”

U-BT Cluj-Napoca și Umana Reyer Venezia se întâlnesc marți seara, 25 octombrie, de la ora 19.00 în BTarena într-un duel care o să fie transmis în exclusivitate pe Prima Sport 3.

*foto: Manases Sándor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!