Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan: „Nu putem să ne luăm doar după ce spune hârtia”

Mihai Silvășan: „Nu putem să ne luăm doar după ce spune hârtia”

În această seară (24.09), U-BT Cluj-Napoca o întâlnește pe CSA Steaua București în primul tur al Cupei României. Pentru formația ardeleană va fi cel de-al 5-lea meci oficial din sezonul 2021-2022.

Mihai Silvășan a oferit o scurtă declarație site-ului oficial al lui U-BT, în care a prefațat confruntarea cu Steaua și a dat detalii despre starea lui Dustin Hogue.

Meciul din Cupa României cu Steaua va fi complicat. Acum două zile am avut un joc foarte tare la Târgu Jiu, împotriva Voluntariului. A fost un meci cu trofeul pe masă, iar acest aspect și-a pus într-un fel amprenta asupra jucătorilor. Cred că suntem favoriți în fața Stelei, dar trebuie să și demonstrăm acest lucru. Nu putem să ne luăm doar după ce spune hârtia, trebuie să etalăm un baschet de calitate dacă ne dorim să câștigăm. În continuare vom fi, probabil, fără Dustin Hogue. Încă nu se poate antrena la parametri normali, însă cred că avem suficientă valoare să suplinim absența lui, exact cum am făcut-o în SuperCupă”, a spus antrenorul alb-negrilor, conform u-bt.basketball.

Duelul dintre U-BT și Steaua începe la ora 18:00 și este transmis pe Digisport 3 și Look Sport Plus.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!