Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan: „Nu suntem într-o situație confortabilă în această finală”

Mihai Silvășan: „Nu suntem într-o situație confortabilă în această finală”

U-BT Cluj-Napoca a fost învinsă și în a doua partidă a finalei Ligii Naționale de Baschet Masculin, scor 83-93 în fieful lui CSM Oradea. În urma succesului de marți, 16 mai, bihorenii conduc cu 2-0 la general înainte ca seria să continue în BTarena.

Mihai Silvășan a vorbit cu jurnaliștii prezenți în Oradea Arena la finalul întâlnirii și a început cu următoarele:

„Echipa din Oradea a jucat mai bine decât noi. Am jucat de la egal la egal până spre sfârșitul sfertului doi, când au avut un run și au intrat într-un avantaj de nouă puncte la pauză. Din păcate pentru noi, nu am reușit să limităm numărul recuperărilor lor ofensive. S-a văzut dorința lor de a lupta la recuperare și au avut 16 astfel de recuperări, ceea ce le-a dat multe puncte pe a doua șansă. Asta e situația. Este 2-0. Nu suntem într-o situație confortabilă în această finală. Cu siguranță nu vom ceda, seria se mută pe terenul nostru și trebuie să ne asigurăm vom juca un baschet și o să revenim la Oradea.”

Antrenorul clujenilor a remarcat statisticile în care a fost o diferență mare între cele două echipe:

„Văd o diferență destul de mare la assist-uri. La fel și la numărul aruncărilor de trei puncte. Procentajele noastre din nou nu au fost senzaționale. Au fost mai slabe ca ale lor atât la două, cât și la trei puncte. Meciul nu s-a terminat la 30 de puncte, ci la 10, ceea ce nu se vede extrem de diferit într-o statistică. Repet, Oradea a fost echipa mai bună în această seară.”

Finala LNBM va continua pe 20 și 22 mai la Cluj-Napoca, meciul trei fiind programat de la ora 18.15 în direct pe Digisport 4, Prima Sport 4 și FRB TV.

*foto: Manases Sándor / u-bt.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    rotatia
    cu o rotatie atat de scurta, pana si jucatorii de rezerva sunt obositi

    cu 1 an în urmă (18.05.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!