Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan: „Nu trebuie să ne relaxăm în niciun moment până la finalul sezonului”

Mihai Silvășan: „Nu trebuie să ne relaxăm în niciun moment până la finalul sezonului”

U-BT Cluj-Napoca a continuat sâmbătă seria victoriilor, câștigând cu ușurință împotriva lui Rapid București. Alb-negrii nu au avut emoții și s-au impus la o diferență de 32 de puncte: 107-75.

După încheierea partidei, Mihai Silvășan a analizat jocul făcut de echipa sa, a menționat aspectele care îl mulțumesc și care îl nemulțumesc, și a declarat că elevii lui trebuie să rămână concentrați și să muncească până la capăt.

Nu sunt foarte multe lucruri de spus. Sunt foarte mulțumit de numărul mare de assist-uri, am avut 34 de pase decisive. Au fost multe momente, mai ales în repriza a doua, când a mers mingea foarte bine. Sunt mai puțin mulțumit de numărul mare de mingi pierdute, 19. Cred că suntem printre primii în ligă la turnoveruri ceea ce nu este foarte ok. Însă aceste turnoveruri vin și din faptul că încercăm să jucăm un baschet de calitate cu multe pase. Una peste alta, a fost un meci de Liga Națională, un meci în care am fost favoriți clari și ne-am respectat statutul. Nu trebuie să ne relaxăm în niciun moment până la finalul sezonului. Trebuie să continuăm să muncim, să progresăm din punct de vedere al jocului, atât la antrenamente, cât și la meciurile care urmează, și să stăm cu mintea la scopurile noastre care nu sunt acum, în decembrie sau în ianuarie, ci sunt pentru finalul campionatului. Pentru asta trebuie să stăm concentrați și puternici, din punct de vedere mental”, a spus Silvășan pentru pagina de Facebook a lui U-BT Cluj-Napoca.

Pentru campioana României urmează deplasarea de la Miercurea Ciuc și, apoi, duelul cu Happy Casa Brindisi din Basketball Champions League.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!