Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvăşan: "Oradea este pe val, dar noi mergem acolo să câştigăm"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.12.2012

Foto: Andor Marton

"U" Mobitelco BT Cluj-Napoca se deplasează sâmbătă seară la Arena Antonio Alexe pentru a întâlni liderul la zi al LNBM, CSM Oradea. Partida face parte din sferturile de finală ale Cupei României, va debuta la orele 20:30 şi va putea fi urmărită în direct pe postul Digi Sport 1.

Mihai Silvăşan a participat la conferinţa de presă premergătoare partidei afirmând că "U" se deplasează la Oradea pentru a obţine victoria şi mai apoi calificarea în Final Four.

Urmează duelul din Cupă cu CSM Oradea ...

Suntem înaintea unei duble manşe cu CSM Oradea, două jocuri ce vor decide echipa ce se va califica în Final Four-ul Cupei României. Pentru noi este o competiţie foarte importantă, este cel mai scurt drum de a ajunge într-o Cupă Europeană, un obiectiv clar de-al nostru trasat în acest sezon. Îi cunoaştem pe cei de la Oradea, am jucat cu ei acum 10 zile şi mergem acolo să câştigăm. Va fi un meci greu, o sală arhiplină, la aceste lucruri mă aştept. Orădenii sunt pe val în acest sezon, au adus publicul la sală. Este o echipă ce joacă un baschet de calitate. Cu siguranţă avem şi noi mândria noastră, nu vom ceda şi mergem la victorie.

Ce părere ai de noul jucător al clujenilor ?

Avem un jucător nou, a efectuat alături de noi două antrenamente, este un sportiv cu experienţă, a jucat în campionate puternice şi sper să ne ajute foarte mult.

Mergeţi la Oradea pentru a vă lua revanşa după înfrângerea din campionat ?

Nu cred că este vorba de o revanşă. În campionat ne putem lua punctele înapoi, nu este nimic pierdut. Cupa e cu totul altă competiţie, iar noi ne dorim să ne calificăm mai departe.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!