Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan: „Rezultatul final nu ne bucură absolut deloc”

Mihai Silvășan: „Rezultatul final nu ne bucură absolut deloc”

Miercuri, 7 octombrie, în Sala Transilvania din Sibiu, a început Memorialul „Elemer Tordai”, devenit deja o tradiție în ultimii ani. În prima semifinală s-au întâlnit CSO Voluntari și U-BT Cluj-Napoca, două dintre cele mai puternice formații din Liga Națională.

Alb-negrii au controlat cea mai mare parte a meciului, însă alb-albaștrii au revenit pe final și, datorită unei prestații excelente reușite de Vlad Moldoveanu, au dominat ultimele minute. Patrick Richard a înscris un buzzer-beater egalizator, dar CSO Voluntari a continuat să joace foarte bine și în prelungiri, reușind să se impună cu 95 la 87.

După încheierea confruntării, Mihai Silvășan, antrenorul lui U-BT Cluj-Napoca, a declarat următoarele:

Evident, rezultatul final nu ne bucură absolut deloc. Din păcate, l-am pierdut și pe Kuti astăzi. Urmează să vedem cât de gravă este accidentarea lui la mână. Dar, indiferent de acest fapt, noi trebuia să câștigăm meciul. Am condus mare parte din meci și din sfertul al 4-lea, însă nu am reușit să avem un run să ne desprindem decisiv. Ăsta e baschetul, trebuie să învățăm. Sunt meciuri amicale, trebuie să devenim mai buni și să muncim în continuare.

Mâine, 8 octombrie, de la ora 17:00, U-BT o întâlnește în finala mică pe pierzătoarea duelului dintre BC CSU Sibiu și CS Dinamo Știința București.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!