Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan: "Sperăm măcar să repetăm performanța de anul trecut din Cupă"

Paul Olar

Paul Olar
07.01.2014

"U"-BT Mobitelco se deplasează miercuri în "Trivale" pentru primul meci al turului cu BCM U Pitești. Confruntarea este programată la ora 18:00 în direct la Digi Sport, iar Mihai Silvășan se declară încrezător în forța echipei sale.
Căpitanul ardelenilor spune că înfrângerea din sezonul regulat nu are relevanță, baschetbalistul clujean având așteptări mari de la Cupa României.

"Nu privesc aceste două partide cu Pitestiul ca pe o revanșă, eu le privesc ca pe două meciuri care trebuie câștigate pentru a ne califica în final-four. Este un obiectiv pentru noi și trebuie să ni-l îndeplinim. Pregătim foarte bine meciul, nu contează faptul că au făcut schimbări sau că a plecat un jucător. Nu ne permitem să ne relaxăm, tratăm meciurile cu seriozitate. Sunt convins că și echipa din Pitetsi va face tot posibilul că să câștige dubla cu Clujul. Anul trecut am avut un parcurs bun în Cupa României, ne-am oprit doar în finală. Sperăm măcar să repetăm performanța de anul trecut." A precizat Silvășan, conform u-mobitelco.ro

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!