Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan: „Sunt convins că echipa din Oradea nu și-a arătat adevărata față”

Mihai Silvășan: „Sunt convins că echipa din Oradea nu și-a arătat adevărata față”

U-BT Cluj-Napoca a reușit duminică seara o demonstrație de forță în BTarena, învingând-o pe CSM CSU Oradea cu scorul de 82 la 55. Campioana României a obținut a doua victorie din campionat și se pregătește de confruntarea cu CSO Voluntari.

Mihai Silvășan a analizat succesul cu trupa lui Cristian Achim și a vorbit despre ce urmează pentru clujeni:

Cred eu că am arătat foarte bine. Se vede după scorul de pe tabelă. În primul rând, apărarea noastră a arătat foarte bine. Ne-am propus acest lucru: să nu lăsăm foarte multe puncte din partea echipei din Oradea și eu cred că am reușit. Ei nu au avut o seară excelentă la aruncări, nici noi nu am avut procentaje foarte bune: 31% la 3 puncte nu este ceva de speriat. Una peste alta, cred că am dominat acest joc și nu s-a pus problema învingătoarei. Însă, ce le-am amintit și băieților în vestiar, este un singur joc, sunt convins că echipa din Oradea nu și-a arătat adevărata față astăzi. Ei sunt o echipă foarte bună, competitivă, care se lupta și anul acesta pentru titlu. Deci, din punctul nostru de vedere, trebuie să lăsăm acest joc cât mai repede deoparte și să ne concentrăm pe antrenamentele noastre și pe munca noastră. Următoarea săptămână avem un meci important la Voluntari. Din nou, o echipă foarte puternică care joacă într-o sală unde nu este foarte ușor să câștigi. De mâine concentrarea noastră va fi pe acel joc”, conform paginii de Facebook a lui U-BT.

Întrebat dacă este mulțumit de distribuția punctelor, antrenorul ardelenilor a declarat următoarele:

Da, sunt destul de mulțumit. Atâta timp cât câștigăm și avem un număr mare de pase decisive în fiecare partidă, de ce să nu fiu mulțumit? Astăzi am avut patru jucători cu peste zece puncte marcate, plus Luca care a avut nouă, plus Bircevic care a avut șapte. Deci punctele se distribuie la toți jucătorii. Cred eu că mingea circulă destul de bine și trebuie să continuăm cu acest gen de baschet pe care îl practicăm. Și atunci când avem zile mai bine, și atunci când avem zile mai proaste nu trebuie să ieșim din principiile noastre.

La final, Silvășan a vorbit și despre campania „Are nevoie de tine. Vorbește cu ea” la care clubul clujean s-a alăturat în această perioadă.

Cum am mai spus, rolul nostru nu este doar să jucăm baschet. Mă bucur că ne-am implicat în această acțiune. Mă bucur că ajutăm la a realiza cât de importantă este lupta împotriva cancerului la sân. Sper ca această campanie să aibă succes, să se adune cât mai mulți bani de pe urma vânzării tricourilor cu care s-a jucat astăzi și cu care se va juca pe data de 22 octombrie. Nu este o cauză care să îți aducă bucurie când te gândești la ea, însă este o cauză importantă. Fundațiile care se ocupă de acest lucru și femeile care suferă trebuie ajutate.

Duelul cu CSO Voluntari are loc vineri, 15 octombrie, la ora 17:00.

*foto: Elis Iordache

1 comentariu la aceasta stire:
  • Popescu Marcu-George :

    Cred ca a fost doar un joc mai slab din partea lor
    E totusi inceputul de sezon , echipele trebuie sa se acomodeze cu jucatorii , antrenorii

    cu 2 ani în urmă (11.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!