Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan: „Tragic este modul în care am pierdut această calificare”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
13.01.2014

La finalul partidei pierdute de ”U” BT Mobitelco, pe teren propriu, în compania celor de la BCM U Pitești, scor 63-75, căpitanul Clujului, Mihai Silvășan, s-a arătat extrem de dezamăgit de evoluța echipei sale în dubla cu gruparea din Trivale, dar și de ratarea calificării în Final Four-ul Cupei României. 

„Din păcate nu este tragic că am ratat acest obiectiv, este tragic modul în care l-am ratat. Echipa din Pitești a reușit să ne învingă în 3 meciuri cred că la 50 de puncte. Mie personal îmi este rușine de cum a evoluat echipa astăzi și cum ne-am luptat, în special în ultimul sfert. Am avut o mică șansă să ne apropiem, era o diferență de 7-8 puncte, nu am profitat, am ratat foarte mult. Adversarii au arătat un baschet mai bun ca noi și trebuie să îi felicităm. Cauzele nu le știu, dar cu siguranță avem probleme și în primul rând ne punem mintea și apoi fizicul la bătaie ca să rezolvăm. Mai avem un campionat în față, returul va fi foarte greu și trebuie să ne concentrăm. Vineri avem un meci foarte greu, cu unul dintre lideri, sper să ne revenim pana atunci”, a declarat căpitanul alb-negrilor la finalul confruntării. 

Pentru ardeleni urmează prima etapă a returului, acolo unde vor întâlni în propriul fiel pe CSM Oradea. Partida se va juca vineri, 17 ianuarie, începând cu ora 18:00. 

*Foto: Andor Marton

dar cu siguranta avem probleme si in primul rand ne punem mintea si apoi fizicul la bataie ca sa rezolvam. Mai avem un campionat in fata, returul va fi foarte greu si trebuie sa ne concentram. Vineri avem un meci foarte greu, cu unul dintre lideri, sper sa ne revenim pana atunci
3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    "U"
    Tragic este ca tu ragi ca o vaca si creezi disensiuni in echipa! Taci dracu si iti vezi de joc si nu tot gesticula vocifera intruna, bati din gura de parca ai fi baut moare de varza cu lapte si nu ai gasit nicaieri saprosan!

    cu 10 ani în urmă (13.01.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    ARM
    aSA SE VEDE LA TV, nu stiu ce face in vestiar,sau timp liber dar in teren nu se comporta ca un lider, ca un capitan adevarat, asa ca daca tot schimbati staful tehnic, schimbati si capitanul,poate ii mai scade din orgoliu si tafna.Bafta U PE MAI DEPARTE!

    cu 10 ani în urmă (13.01.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      "U"
      Injura ca un birjar ..... Nu poti sa zici ca ii un jucator slab, dar poti sa zici ca ii un jucator mic..... cu cateva etape in urma, Branko liber, ragaceanul asta ataca cosul, pierde mingea normal si cand Branko ii aatrage atentia ca era liber asta incepe sa raga :"du-te ma in "carnatul" meu " (inlocuiti carnatul cu termenul adecvat). Nu se poate asa ceva, ieri la un moment dat la trimis Bobo pe Sparks in teren in locul lui Silvasa(dupa TO), moment in care Silvasan il impinge pe banca si intra el in teren....... Are la glagorie in cap de zici ca el ar fi miezzul pamantului..... si nu ii prima data cand o face pe desteptu si nu ii prima data cand echipa plateste din cauza lui!

      Multumim de urari, baafta si voua! Din pacate cu ciumpalacii astia pe teren si silvasana la menopauza nu vom face nimic, absolut nimic, ne veti bate de o sa rada si curcile care tocmai au iesit din abator de noi.....

      cu 10 ani în urmă (13.01.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!