Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan: „Va fi un meci greu, care vine într-un moment la fel de dificil”

Mihai Silvășan: „Va fi un meci greu, care vine într-un moment la fel de dificil”

U-BT Cluj-Napoca revine pe terenul de baschet la doar două zile de la precedenta partidă, pierdută la o diferență de trei puncte, 81-84, în fața lui ratiopharm Ulm. Campioana en-titre primește vizita lui CS Rapid București, formația care i-a pus cele mai mari probleme în turul campionatului.

În confruntarea de la București, cele două adversare au mers cap la cap până la finalul jocului, când Stefan Bircevic a reușit un coș decisiv care a adus victoria în tabăra alb-negrilor 79-77. Acum ardelenii își doresc să repete isprava și să rămână neînvinși în Liga Națională de Baschet Masculin.

„Cu siguranță va fi un meci greu, care vine într-un moment la fel de dificil. Venim după o înfrângere neașteptată, mai ales după felul cum s-au desfășurat primele trei sferturi ale partidei cu ratiopharm Ulm. Acesta este sportul, trebuie să ne regrupăm și să facem un joc bun. Întâlnim o echipă competitivă și ne așteptăm la un joc echilibrat, la fel cum a fost și la București. Sperăm să putem să ne revenim după înfrângerea de ieri, să reușim un joc bun și să învingem”, a declarat Mihai Silvășan, conform u-bt.basketball.

Confruntarea dintre U-BT Cluj-Napoca și CS Rapid București are loc astăzi, 23 decembrie, la ora 17:00, și poate fi urmărită, în direct, pe Prima Sport 1, Digi Sport 2 și FRB TV.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!