Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan: „Vom întâlni o echipă periculoasă, mai ales pe teren propriu”

Mihai Silvășan: „Vom întâlni o echipă periculoasă, mai ales pe teren propriu”

U-BT Cluj are în față ultimul meci din anul 2022, o deplasare la Târgu Mureș, duelul din această seară (30.12) fiind cel care închide anul curent în baschetul românesc.

Mihai Silvășan a vorbit pentru site-ul clujenilor despre duelul cu nou-promovata, punctând apoi și motivele pentru care a fost adus Kasey Shepherd:

„Vom întâlni o echipă periculoasă, mai ales pe teren propriu. Chiar și așa, ne gândim la jocul nostru, vrem să avem o apărare bună și să continuăm ce am reușit în meciul cu SCM U Craiova. Evident, ne gândim numai la victorie. De asemenea, în aceste zile l-am transferat pe Kasey Shepherd, care s-a alăturat deja lotului. El este un jucător pe care ni-l doream foarte mult, îl știam de ceva vreme, de când evolua la Nizhny Novgorod în Basketball Champions League și în Liga VTB. Kasey ne va da mai mult dinamism, este foarte bun în relația 1/1, precum și pe tranziție. De asemenea, cu ajutorul lui vom avea o altă dimensiune asupra jocului ofensiv, deoarece are viteză, însă ne va ajuta și în apărare, prin presiunea pe care o exercită asupra adversarului.”

Duelul dintre CSM Târgu Mureș și U-BT Cluj-Napoca are loc în această seară, 30 decembrie, de la ora 18.45 și o să fie în direct pe Digisport 2, Prima Sport 2 și YouTube FRB TV.

*foto: Manases Sándor / u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!