Stiri Cupa României Masculin

Mihai Silvășan: „Vrem să ne revanșăm și să facem un joc la înălțime”

Mihai Silvășan: „Vrem să ne revanșăm și să facem un joc la înălțime”

În această seară (15.01), U-BT Cluj-Napoca își dorește să înceapă o nouă serie de victorii consecutive după ce precedenta a fost întreruptă de înfrângerea cu SCM U Craiova. În plus, duelul cu BC CSU Sibiu are o importanță și mai mare, fiind decisiv pentru calificarea în Final Four-ul Cupei României.

Chiar dacă în tur U-Banca Transilvania a câștigat la 19 puncte (83-64), Mihai Silvășan a declarat că elevii săi se gândesc doar la victorie. De asemenea, antrenorul alb-negrilor a anunțat revenirea pe teren a lui Karlo Zganec, baschetbalist ce a absentat două săptămâni din cauza unei accidentări.

Urmăresc să avem un meci bun, mai ales după evoluția mai puțin convingătoare cu SCM U Craiova. Am suferit prima înfrângere acasă, iar acest lucru nu ne-a picat bine. Vrem să ne revanșăm și să facem un joc la înălțime. Suntem cu gândul la victorie, nu ne gândim la diferența de puncte din tur. Vrem să ne impunem, nicidecum să ne protejăm avantajul. Va evolua și Karlo Žganec, care s-a antrenat normal. Ne va ajuta mult pe teren si sperăm să facem o figură frumoasă”, conform u-bt.ro.

Disputa dintre BC CSU Sibiu și U-BT Cluj-Napoca începe la ora 19:00 și este transmisă de Digisport 4.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!