Stiri Cupa României Masculin

Mike St John: “Sper să revin cât mai repede pe terenul de joc ”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
04.01.2013

Într-un meci contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, Gaz Metan Mediaș a cedat pe terenul deținătoarei trofeului, BCM U Pitești, cu scorul de 74-68. Ardelenii speră să întoarcă rezultatul în manșa a doua, ce va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 18:00, la Sala Sporturilor din Mediaș.

Total Baschet a luat legătura cu Mike St John, americanul celor de la Gaz Metan Mediaș. Acesta speră să revină cât mai repede pe terenul de joc, datorită accidentării de care suferă.

Am suferit o accidentare la genunchi în luna noiembrie, care m-a ținut departe de teren în ultima lună. Lucrul acesta a fost dificil stând în ultima lună și neputând să joc și să ajut echipa. Cu toate acestea, în acest moment mă simt mai bine și sper să revin cât mai repede pe terenul de joc.

Sunt dezamăgit că am pierdut ultimul joc împotriva celor de la BCM U Pitești. Am avut o mulțime de oportunități de a câștiga jocul, dar din păcate nu am putut să profităm de ele. Eu cred că vom corecta greșelile pe care le-am făcut în acest joc și vom juca mult mai bine în returul ce va avea loc weekendul acesta.

Partida dintre Gaz Metan Mediaș și BCM U Pitești va fi transmisă în direct de Digi Sport 1.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!