Stiri Cupa României Masculin

Mikey Hope: „Îmi place competiția, este un mixt între echipe tinere și experimentate”

Eduard Popa

Eduard Popa
13.01.2019

mikey hope rapid

Rapid București a reușit o nouă victorie, în ultima rundă din Liga Națională de Baschet Masculin, grupa valorică C. „Feroviarii” au trecut la mare luptă în deplasare de Agronomia București, scor 77-74.

Susținuți de o galerie inimoasă, care fusese și cu câteva ore înainte în Sala Agronomia pentru a vedea meciul de fete dintre cele două formații, elevii lui Marius și Victor Bulancea au avut chiar și un avantaj de 15 puncte în fața studenților. Cu toate acestea, tinerii agronomiști conduși din teren de „veteranul” Ghiță Balmuș au reintrat în meci și au fost aproape să producă o surpriză.

În cele din urmă Rapidul a reușit să țină cu dinții de avantajul de pe tabelă și să câștige un meci destul de important, în urma căruia și-a asigurat calificarea în grupa albastră (locurile 13-18) din faza a doua a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Mikey Hope a adunat 36 de puncte și 6 recuperări pentru Rapid, Goran Kragulj a înscris 13 puncte în timp ce Radu Avrămescu a marcat 12 puncte cu 7 recuperări. Pentru gazde s-au remarcat Ghiță Balmuș (20 de puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive), Luca Vișan Hara (18 puncte), Matei Bodea (14 puncte, 9 recuperări) și Valentin Stan (11 puncte și 8 recuperări).

La sfârșitul partidei, totalbaschet a stat de vorbă cu Mikey Hope, americanul care a impresionat până acum în tricoul Rapidului (25,5 puncte, 7,1 recuperări, +23,7 eficiență în 15 partide).

„A fost un meci echilibrat. Ei joacă foarte bine în apărare, se ajută între ei, ceea ce a făcut ca victoria să vină mai greu. Cred că pentru faza următoare trebuie să continuăm să muncim, să aducem înapoi pe unii dintre băieții care s-au accidentat și cred că vom arăta din ce în ce mai bine. Competiția este bună, este un mixt bun între echipe tinere și echipe experimentate. Îmi place echipa, mă înțeleg bine cu antrenorul, îmi place și la București. E un oraș mai mare decât cel din care sunt eu originar, din Tacoma, Washington State”

După acest meci, Rapidul a „promovat” în grupa 13-18, în timp ce Agronomia a rămas în urna verde, alături de CN Aurel Vlaicu și CS U Cluj.

*foto: Aurel Filip, facebook Sport Total Rapid Bucuresti

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii