Stiri Cupa României Masculin

Milan Mitrovic a motivat decizia de a îl faulta pe Filip Barovic la ultima posesie a meciului cu Rapid

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
23.01.2023

Milan Mitrovic a motivat decizia de a îl faulta pe Filip Barovic la ultima posesie a meciului cu Rapid

FC Argeș Basketball a pierdut duminică confruntarea cu Rapid București din etapa a 17-a. Meciul încheiat cu scorul de 72-62 în favoarea grupării gazdă a necesitat o repriză suplimentară de prelungiri.

Deși au condus chiar și la 11 puncte, piteștenii au risipit acest avans și au ajuns în overtime, unde au pierdut cu 13-3 în fața unei ofensive conduse de Tyler Stone și Vaidas Kariniauskas. Vulturii alb-violeți aveau de dat trei faulturi cu 13 secunde rămase de jucat.

În ciuda acestei situații, Josh Cunningham l-a faultat intenționat pe Filip Barovic, iar acesta a ajuns la linia de libere de unde a tras 2/2 și a reușit să prelungească partida. Decizia de a faulta i-a aparținut lui Milan Mitrovic.

„Am putut faulta de trei ori pe final de joc. Decizia pe care am luat-o de a-l trimite la libere pe Barovic a fost a mea. Nu am avut intenția de a faulta dacă mingea ajungea la alt jucător. Trecând peste, am putut încheia meciul prin aruncarea lui Andreja, dezechilibrată, venită după time-out. Din păcate, am fost depășiți categoric în over-time, unde nu am putut răspunde adversarilor”, a motivat tehnicianul sârb această decizie.

El a vorbit și despre partidă în sine pentru rețelele de socializare ale piteștenilor. Iată ce a avut Milan de spus despre confruntarea cu feroviarii:

„A fost un meci urât și asta din cauza numărului mic de puncte înscrise. Oarecum era de așteptat să avem o astfel de desfășurare, dat fiind faptul că noi am jucat cu o oarecare presiune a rezultatului. Ne-am dorit mult să câștigăm pentru a avea o victorie în plus pentru faza secundă. Am ratat aruncări libere importante în prelungiri, dar pe lângă asta pot fi mulțumit pentru faptul că am controlat, în mare parte, cele 40 minute regulamentare.

Mergem mai departe, începem să ne pregătim, pas cu pas, pentru meciurile următoare și turneul final de Cupa României. În ciuda rezultatului de la București, cred că suntem pe un drum bun.”

Pentru FC Argeș urmează ultimul meci din Conferința A, din etapa a 18-a, împotriva celor de la CSM VSKC Miercurea Ciuc.

*foto: FC Argeș Basketball/Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!