Stiri Cupa României Masculin

Milan Mitrovic: „CSU Sibiu a fost echipa mai bună”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.10.2014

CSM-U Oradea a pierdut dubla manşă cu CSU Atlassib Sibiu din optimile Cupei României, scor general 161-165. În meciul retur, disputat în Sala Transilvania din Sibiu, bihorenii au cedat din nou la două puncte diferenţă, scor 80-82. 

Milan Mitrovic (tricou alb), antrenorul secund al roş-albaştrilor, a vorbit pe larg atât despre manşa retur cât şi despre dubla cu sibienii per ansamblu, fiind citat de site-ul oficial al echipei orădene. 

„În primul rând vreau să transmit felicitări lui Miodrag Perisic şi echipei din Sibiu. Totodată urez echipei din Sibiu mult succes în această competiţie şi nu numai. Meciul a fost foarte dificil şi greu pentru noi din toate punctele de vedere posibile. Am avut probleme cu accidentările, cu toate că am încercat să jucăm în pofida acestora şi am apelat la câţiva jucători chiar dacă condiţia lor medicală nu ar fi recomandat ca ei să revină atât de repede. Am avut câteva aspecte în care am reuşit să ne facem treaba, dar suntem conştienţi că sunt destule lucruri în care nu am corespuns. Ştiam de la început că va fi un examen foarte dificil”.

„Sibiul a fost echipa superioară la recuperare. Acest lucru ne-a pus în dificultate şi cred că a fost unul dintre principalele argumente ale înfrângerii noastre. Pe finalul jocului am încercat să oprim timpul de joc cu faulturi rapide pentru a-i trimite pe jucătorii Sibiului la linia de pedeapsă. Din păcate nici acest lucru nu ne-a fost favorabil, întrucât gazdele au fost foarte concentrate la linia de pedeapsă în acele momente şi nu ne-au lăsat nicio şansă să răsturnăm situaţia de pe tabela de marcaj”.

„Per ansamblu au fost două jocuri echilibrate. Noi am avut câteva probleme. Una dintre ele a fost legată de situaţia antrenorului nostru, Cristian Achim, care a suferit o pierdere importantă, în urma trecerii în nefiinţă a mamei sale. Din acest motiv el nu a fost alături de noi în ultimele zile şi cu siguranţă acest lucru a contat. Nu cred că poate fi vorba despre noroc sau ghinion. Am pregătit jocul bine, însă nu am corespuns aşa cum ne-am fi dorit. CSU Sibiu a fost echipa mai bună. Nu ne rămâne decât să lucrăm şi să sperăm că începând cu meciul următor vom executa mult mai bine”.

Echipa pregătită de Cristian Achim şi Milan Mitrovic vor debuta sâmbătă, 4 octombrie, în noul sezon din Liga Naţională, atunci când vor întâlni în deplasare nou-promovata Universitatea Cluj. Startul întâlnirii se va da la ora 18:00. 

*Foto: Roby Boros Photography

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!