Stiri Cupa României Masculin

Milan Mitrovic, mesaj pe Facebook pentru criticii săi

Milan Mitrovic, mesaj pe Facebook pentru criticii săi

Duminică, 20 noiembrie, FC Argeș Basketball a pierdut, pe teren propriu, în fața lui CSM Petrolul Ploiești cu scorul de 62 la 73. Astfel, prahovenii și-au luat revanșa pentru înfrângerea din Cupa României, când piteștenii au câștigat la 38 de puncte: 96-58.

Pentru FC Argeș Basketball, eșecul cu CSM Ploiești a reprezentat cea de-a treia înfrângere din actuala ediție a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Alb-violeții au mai pierdut cu U-BT Cluj-Napoca și cu BC CSU Sibiu.

În schimb, trupa lui Milan Mitrovic are două victorii: cu SCM U Craiova și cu CSM Târgu Mureș. De asemenea, FC Argeș Basketball a obținut calificarea în Final 8-ul Cupei României.

Cu toate acestea, în ultima perioadă au început să apară tot mai multe comentarii și critici la adresa lui Mitrovic, cel care a preluat banca tehnică a argeșenilor în această vară. Încă din primele etape, au existat voci care au spus că antrenorul sârb nu ar fi pregătit pentru postul de principal iar, odată cu apariția mai multor rezultate defavorabile, numărul acestora a crescut.

Prin urmare, Mitrovic a simțit nevoia de a oferi un răspuns și a publicat pe pagina sa personală de Facebook mai multe fotografii cu el și trofeele cucerite în perioada în care era secundul lui Cristian Achim la CSM CSU Oradea.

„Small reminder so all my critics can kiss my ass” - a fost descrierea utilizată de Mitrovic la această postare care putea fi însă urmărită numai de prietenii antrenorului.

După ce postarea a ajuns în atenția fanilor baschetului românesc, Mitrovic a schimbat un pic tonul. Acesta a editat postarea și a scris „I won some I will win some more” (eng. „Am câștigat câteva și voi mai câștiga”)

Milan Mitrovic a petrecut șapte ani ca antrenor secund al Oradiei, timp în care a cucerit trei campionate, o supercupă și o medalie de bronz în FIBA Europe Cup. După plecarea de la Oradea, tânărul antrenor a ajuns la Zielona Gora, unde a ocupat același post.

Pentru FC Argeș Basketball urmează confruntarea cu CSM Târgu Jiu, din etapa a șaptea a Ligii Naționale.

*foto: Facebook – FC Argeș Basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    Munca vizibila
    Cred ca raspunsul ar fi in avantajul tuturor daca l-ar fi dat prin fapte si prin exprimarea echipei.
    Cand o iei in freza de la Petrolul, ar fi bine sa stai inchis in sala si sa lucrezi mai mult si mai bine.
    Peste doua saptamani vine la Pitesti fostul antrenor al echipei din ultimele doua sezoane (care a castigat ceva cu aceasta echipa). De frica unui posibil esec nu v-ati grabit sa va mutati in casa noua(Pitesti Arena).pentru acest meci.
    Faceti-va munca vizibila!
    Asta va cer suporterii.

    cu 1 an în urmă (21.11.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!