Stiri Cupa României Masculin

Milorad Perovic: "Sunt convins că putem să ne calificăm în faza următoare a Cupei"

Paul Olar

Paul Olar
20.09.2013

"U"-BT Mobitelco Cluj-Napoca a debutat cu stângul în noua ediție de campionat, ardelenii fiind înfrânți în meciul de Cupă cu SCM Craiova, scor 82-78. A fost o dispută echilibrată, în care diferența a fost făcută de două erori din final ale clujenilor, în viziunea lui Milorad Perovic.

Totuși, directorul tehnic al "alb-negrilor" este convins că Silvășan și compania se pot impune la peste cinci puncte în returul de pe teren propriu ca să meargă mai departe în competiție.

"Am jucat foarte slab în primul sfert, dar apoi am jucat mai bine și am revenit pe tabelă. În ultimele minute am făcut două greșeli mari și am pierdut partida tur la patru puncte. Mai avem încă o manșă de jucat cu Craiova și sunt ferm convins că putem câștiga la o diferență care să ne asigure calificarea în faza următoare a Cupei României." A declarat sârbul, conform u-mobitelco.ro

*Foto: u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!