Stiri Cupa României Masculin

Milos Bojovic: primul meci, primul double-double

Noémi Csiki

Noémi Csiki
21.09.2013

Jucătorul de 32 de ani pare a fi cea mai bună achiziție din intersezon a grupării sibiene.

La primul său meci oficial, împotriva celor de la BC Mureș, Milos Bojovic a reușit să marcheze 24 de puncte (din care 4 coșuri de 3), a recuperat mingea de 10 ori (de 2 ori ofensiv), a pasat decisiv de 3 ori și a avut o intercepție. El a avut procentaje de 75% (6 din 8) la aruncările de 2 puncte și  44% (4 din 9) de la 3 puncte, a beneficiat de o singură aruncare liberă, pe care a ratat-o. În cele 36 de minute jucate, el a pierdut mingea o singură dată.

Astfel, indicele lui de eficiență a fost de 29 de puncte, cel mai ridicat de la acest meci, câștigat de CSU Sibiu cu scorul 84-78.

În sezonul trecut, Bojovic a jucat 23 de meciuri în Serbia, la formația Radnicki FMP din Belgrad, unde a avut o medii de 11.9 puncte marcate și peste 26 de minute jucate pe meci.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!