Stiri Cupa României Masculin

Milos Bojovic: „Suntem motivați ca întotdeauna să câștigăm împotriva oricărei echipe jucăm”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
22.09.2015

Phoenix are un meci imposibil la debutul la masa bogaților. La Galați va veni U BT Mobitelco Cluj, o echipă de tradiție în baschetul masculine românesc, o pretendentă la câștigarea celor două trofee interne: Cupa și campionatul. Milos Bojovic a prefațat meciul tur din prima fază a Cupei României.

„Am terminat seria jocurilor de pregătire și vom continua să ne antrenăm cât mai mult și să ne mai omogenizăm. Primul meci de Cupă îl vom juca împotriva uneia dintre cele mai puternice echipe din Ligă, ne vom pregăti cât mai bine și suntem motivați ca întotdeauna să câștigăm împotriva oricărei echipe jucăm. Ei au jucători foarte experimentați care joacă la un nivel bun de mulți ani, dar vom încerca să dăm ce e mai bun pentru a rezista și să jucăm cât mai bine putem”, a declarat sârbul Milos Bojovic, unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul echipei Phoenix.

*Foto: Mesagerul de Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!