Stiri Cupa României Masculin

Milos Komatina: „Adam Mirkovic şi-a revenit, avem încă un jucător în rotaţie”

Milos Komatina: „Adam Mirkovic şi-a revenit, avem încă un jucător în rotaţie”

CSA Steaua București primește vizita lui SCM Timișoara în ultimul meci al etapei a II-a din Grupa Roșie a LNBM. 

Milos Komatina a prefațat partida din Capitală. Pivotul muntenegrean al echipei antrenate de Dragan Petricevic este optimist înaintea partidei și speră ca echipa sa să își treacă în cont a treia victorie din acest sezon împotriva steliștilor. De asemenea acesta a anunțat revenirea colegului său, Adam Mirkovic. 

Ştim că ne aşteaptă un meci dificil. I-am învins de două ori, iar acum s-au întărit, au adus jucători noi. Va fi greu, dar sper că ne vom impune din nou. Adam Mirkovic şi-a revenit, avem încă un jucător în rotaţie, ceea ce este bine. În ceea ce mă priveşte, mă bucur că sunt sănătos şi sper să continui pe aceeaşi linie. 

Partida vine la scurt timp după ce antrenorul său și-a sărbătorit ziua de naștere și dorește ca el și coechipierii săi să îi facă acestuia cadou o nouă victorie în LNBM:

Cel mai bun cadou pentru antrenorul nostru ar fi o victorie contra Stelei.

Komatina este unul dintre jucătorii de baza ai lui SCM Timișoara, acesta are în actuala stagiune medii statistice de 10,7 puncte, 5,5 recuperări și 1,1 pase decisive pentru un indice de 12,4 la eficiență. 

Partida dintre SCM Timișoara și CSA Steaua București va avea loc astăzi, 3 februarie, în Sala Regimentului de Garda Mihai Viteazul de la ora 19:00 și va fi transmisă în direct de postul tv DigiSport 4. 

*foto: facebook Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!