Stiri Cupa României Masculin

Milos Komatina continuă la SCM Timișoara

Milos Komatina continuă la SCM Timișoara

Milos Komatina continuă la SCM Timișoara. Muntenegreanul de 36 de ani va bifa al 6-lea sezon în LNBM. 

În stagiunea 2020/2021, pivotul a fost unul dintre oamenii de baza al rotației gândite de Dragan Petricevic. În 24 de minute pe meci, el a adunat medii statistice de 9,1 puncte, 5 recuperări, 2,3 pase decisive și 12,6 la eficiență. 

Komatina nu a jucat în LNBM decât pentru SCM Timișoara. De-a lungul carierei acesta a mai avut angajamente în Bosnia, Serbia și Bulgaria. 

Până în acest moment lotul lui Dragan Petricevic pentru stagiunea 2021/2022 arată în felul următor: Milos Komatina, Alexandru Olah, Adam Mirkovic și Robert Șchipor. O altă veste primită în această vară de la clubul de pe Bega este despărțirea de Igor Mijajlovic, baschetbalist ce a ales să dea curs unei oferte din țara sa natală, Serbia. 

*foto: facebook/ SCM Timișoara - pagină oficială

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!