Stiri Cupa României Masculin

Milos Pesic: "Nu a fost seara noastră"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
06.01.2013

Foto: Andor Marton

CSM Oradea a clacat, sâmbătă seară, în deplasarea de la Cluj-Napoca. Bihorenii au dat cu piciorul unui avantaj de şase puncte practicând un joc modest ce a avut ca şi consecinţă ratarea Final Four-ului Cupei României. Scorul final al confruntării din Sala Sporturilor Horia Demian a fost de 75-61 în favoarea gazdelor, "U" Mobitelco.

Total Baschet a stat de vorbă cu Milos Pesic, sârbul fiind de părere că aportul modest al jucătorilor aflaţi pe teren au dus la înfrângerea de sâmbătă seară.

O înfrângere dureroasă pentru Oradea ... 

Da, este o înfrângere foarte mare pentru noi. Clujenii au luptat mai mult ca noi încă de la începutul jocului. Dacă fragmentăm meciul pe sferturi atunci putem spune că niciodată, în acestă confruntare, nu am jucat toţi cinci la capacitate maximă. Am jucat câte 2-3 jucători per sfert, nu am putut să legăm 5-6 minute în care toţi cei de pe teren să îşi aducă aportul atât ofensiv cât şi defensiv. Sunt foarte trist, pentru că am avut o şansă mare.

Crezi că aţi practicat un joc prea individual ? 

Nu, nu cred. Au practicat o apărare foarte bună şi ne-au blocat în unele momente, iar noi am trebuit să găsim soluţii individuale. Oricum noi am marcat 24 de puncte în 20 de minute, ceea ce spune multe. Nu a fost seara noastră. Asta e, mergem înainte. Ne uităm înainte şi ne gândim la următorul meci.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    simpatic
    Nu a fost seara mea....Nici a lui Maric, nici a lui Topchov, deci.....dezastru pt. CSM. Suntem profesionisti si ne gandim la meciul de la Pitesti, unde vom da totul sa castigam.....

    cu 11 ani în urmă (06.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!